Bieniek Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Tomeks, Lepski to co z Bukowina? Sent from my iPhone using Tapatalk
vwbartus Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Pany kto u nas po 3-city jeździ srebrnym RS4 w b7 po prawej stronie na klapie napis MTM na blachach W..... z klubowymi ramkami często go widzę w Redzie .
vwbartus Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 hnmm Maciek nie wiem czy Maciek Ale dziś widziałem właściciela z jakąś panią chyba swoją koło Biedry w Redzie na Obwodowej jak zwykle rozmawiałem przez telefon i oglądałem tego RSa ale jak zobaczyłem właściciela z pania to ze strachu odszedłem oczywiście dalej rozmawiając przez tel
A4_Raf Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 i jak jutro, ktoś będzie? Bieniek będziesz?
Łepski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 O k**wa... jutro już piątek To o której ten spęd w końcu
A4_Raf Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Mam 100 % brudne auto, wstyd jak cholera. mogę wpaść. Tylko, żeby chociaż jedna osoba była xd Mogę na upartego.wyjechać o 16, ale nie wiem czy jest sens stania w korkach xd Zainteresowanie w przed dzień jak.zawsze.... O 18.15 muszę się zmywać okazuje się, że muszę jechać na dworzec... Ale od 17 mogę być. Więc jak są chętni na tę godzinę to świetnie
Bieniek Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja odpadam. Do wieczora w robocie,a pozniej do słupska jade.
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Który szlaja się po moim mieście tak bez pozwolenia hihi.Granatowe B5 Gd na klubowych starych ramkach
A4_Raf Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Moja kobieta prędzej chyba przyjedzie, więc.będę musiał ją odebrać. Dam jeszcze znać czy wpadnę..
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Co się nie pucowałeś siedziałem w Hance na parkingu, a ty przeleciales dość szybko
Alona Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 O ktorej robimy tego spota w koncu??? Ja przyjade nissame bo mama na uczelni i mi Pazdziocha zabrala ???
Tomeks Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Mi wszystko jedno Na matrani jest jakiś market spożywczy?
Rekomendowane odpowiedzi