mateogda Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nareszcie kogoś innego wykorzystał Tomeks przy robocie ma zawsze ręce w kieszeni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 nie miał kto kawy zrobić,nie miałem co z rękoma zrobić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Łepski, piątek aktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Moze by jutro jakiegos grilla,co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Moze by jutro jakiegos grilla,co?A może w środę/czwartek u Ola:question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jestem za No i co z tym grillem,ktos chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jutro ok, gadałeś z Olem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie gadałem,od kiedy trzeba go pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Żeby był Cygan jeden Jutro grill u Ola, godz 17 lub wcześniej jeśli komuś pasuje Adres jest na stronie: http://az.gda.pl/dojazd.html Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez ?epski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Powinienem sie wyrobić na 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak zwykle cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mnie już nie będzie, miło było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 I kolejnego się pozbyłeś... Tomeks, przestań bo i tak już nikt nie przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Na grill jak znalazł,wiecej dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 To co z tym grillem w końcu? :-) Łepski ale wymyśliłeś godzinę i to przed weekendem majowym jeszcze - korki w c**j !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 No właśnie,co? Jest ktos? Właśnie wróciłem z roboty i nie wiem czy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kogo nie było, niech żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 No ja k**wa żałuje :-( I co tam slychac? Bedzie ktos dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastuff Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Proszę wybaczyć za nieobecnosci ale życie jest innego zdania jak planuje nie wychodzi.Mialem zajechac dzisiaj ale nie doslali mi lampy to w zeszlym tygodniu psy mi chorowaly a za tydzien a za tydzien nie planuje bo jutro przedemna i nie mam pojecia co przyniesie po dzisiejszym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi