Terio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A na ergo nie chcecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Może być i ERGO byle 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ja tam będę troche szybciej... Ale poczekam... Tomeks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ok,niech bedzie ergo,ale tylko dlatego,ze ciagle wisisz wpisowego szesciopaka browca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A jutro nie można to i ja bym wpadł bo siedzę jutro w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dobra dawajcie bo jest zimne a lodowki w schowku u mnie brak:) ktory sektor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Hej. Jakiś spot dzisiaj? Ja jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dziś to jest meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 ja wpadnę dopiero w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jaki meczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ajjj, a gdzieś indziej, w innym miejscu? Jeszcze mam chorobowe i chciałbym to wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jaki meczyk? Polska-Grecja na PGE. Ja tam na mecz idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) No to czekamy na przyszły wtorek, będzie więcej chetnych;)Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Czerwca 2015 przez Osaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Panowie, spocik na PGE dziś o 19:00? Booster może wpadnie swoim nowym nabytkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 I ja może bym się też pokazał, jak trafie:) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja nie dam dziś rady raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ShatyMK ty masz ten sam motor, miałbym do ciebie mały interes;) U mnie pewien wężyk wisi w powietrzu i nie wiem gdzie przychodzi, chciałbym zobaczyć jak to u ciebie wygląda. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShatyMK Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Luzik, to może inaczej, jak nie ma chętnych na PGE, to moze spotkajmy się an Ergo Arenie? Ja mam stanowczo bliżej, jak chcesz to podjedź na 19:00 na parking Ergo Areny to popatrzymy, jak będzie padać to pojedziemy gdzieś na parking podziemny do reala. Ja mam pytanko do Ciebie, masz u siebie zrobiony program? Czy fabryczne 163KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaaa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 U mnie fabryka, ale też myślę nad wirusem Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Dobra ja będę na Ergo, jeszcze ktoś? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak nie będzie padać do podlecę na Ergo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi