Booster Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 ja byłem o 19.15 i też przywitałem pusty parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ja to samo... a dzis cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To moze dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 kto sie pisze na dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian243 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam Kolegów/Koleżanki Pytanie swoje kieruje szczególnie do posiadaczy A4 B6 multitronic. Czy wiecie kto w Trójmieście, lub w w naszym województwie zajmuje się naprawa skrzyni?. Problem polega na tym, że po uruchomieniu, samochód w ogóle nie widzi skrzyni. Nie jedzie, Nie wyświetlają się tryby pracy. Czy może ktoś pomóc? Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc. A i przepraszam, że w tym temacie, ale jest Was tutaj zdecydowanie najwięcej:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 najwiekszym specjalista od multi jest Bart-s z poznania,u nas pojechalbym do Ola z Az w pruszczu,na pewno zdiagnozuje,na 99% da rade naprawic,zna sie na automatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 najwiekszym specjalista od multi jest Bart-s A myślałem, że Gili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian243 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Co do Bartka to racja, ale sytuacja jest taka, że nawet nie mam jak do niego pojechać od kilku tygodni, dlatego pytam. A czy macie może jakieś namiary do kolegi z Pruszcza? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 http://www.trojmiasto.pl/AZ-Auto-Serwis-o38396.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian243 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzięki za pomoc Tomeks!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 To już dziś? Matarnia 19? Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 ja moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Siemka stare parówy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Grudnia 2015 przez mydlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Panowie,kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ooo... Uderz w stół, a nożyce się odezwą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 jak zwykle mnie nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Panowie,kto to? Pamiętasz go :!: Taki mały, krępy, nie wywrotny - ot Mr. Fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Ooo i Łebski tez żyje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Grudnia 2015 przez mydlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi