Grz3si3k Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Też postaram się wpaść.. Podziemia na koncu?
Łepski Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Też postaram się wpaść.. Podziemia na koncu? Tak, sektor B10
SZYMON27 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Cześć chłopy potrzebuję pomocy i pomysłów na moją maszynę 1,8t BFB(rok 2005) a problem wygląda tak chwilowe spadki ciśnienia oleju(albo po chwili gaśnie sama kontrolka albo wystarczy zgasić i zapalić auto i jest ok ) bez hałasu jak gdyby nic się nie działo. Auto jeździ na LIQUI MOLY 5W40. W roku 2014r. nowa pompa oleju orginał , panewki ok , czujnik nowy , duł czyszczony płukanka co wymiana , zaworki w podstawie filtra olejowego czyste sprawne ,nastawnik rozrządu wymieniony w 2012r.(zamiennik oczywiście).jedynie co to można przyczepić się wałka rozrządu i szklanki na wydechu nie ciekawie wygląda będę wymieniał ale czy to ma związek z ciśnieniem oleju. Zostało tylko znowu sprawdzenie dołu czyszczenie pompy, dodam że auto robi rocznie nie wiele około 8tyś. połowa w mieście. Kończą się mi już pomysły - może wy macie jakieś rady pomysły dla mnie z góry dzięki i POZDRAWIAM SZYMON .
SZYMON27 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Tylko to zostało ale co tak by sie zapychał co dwa lata. Olej wymieniam co 10tyś. Prawda że auto wiecej jeździ po mieście.W tygodniu bede czyścił tego smoka i zobaczymy czy to smok czy coś Innego bo pomysły mi sie kończą.
poziek Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Gwiazdy wieczoru sobotniego wytrzeźwiały ?
Tomeks Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 ja do roboty poszedlem o 11:30.......a mialem jeszcze w niedziele po powrocie isc ...normalnie cudownie
MAJKI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 ale z tym samolotem to dobrze żeście wykminili, doszły mnie słuchy że byliście szybciej jak my w domu.
Tomeks Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 troche zjebalimy,spokojnie jescze dobra godzinke moglismy w stasindzie posiedziec i pożegnac wszystkich
MAJKI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Wsiadaj i wpadaj na weekend Bardziej mnie korci przejechać się w Wasze rejony Pendolino bo od stycznia startuje ode mnie z wiochy
ShatyMK Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Pany, zna ktoś jakiegoś dobrego lakiernika który za rozsądne pieniądze trochę pobawi się z zewnętrzną dolną listwą drzwiową? Listwa od samego początku odchodziła, jest napuchnięta i powoli koroduje więc trzeba szybciutko ogarnąć Myślałem o Flejszmanie na granicy Sopotu i Gdańska, ktoś coś wie na temat tego zakładu?
Sedrak Dan Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Ja za to znajdę kogoś kto wyciągnie/wyklepie mi tylne nadkole. Ktoś na parkingu mi zaje*** i uciekł :/
Tomeks Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 ja robilem u dronszkowskich,z AC,wiec cena mnie nie interesowala,robota profeska
GILI Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Coś się tu dzieje...wogule Jak Tomek kupi wreszcie inne auto,to zapraszam towarzystwo na kaszubski rekonesans,bo altanka będzie już gotowa.
Rekomendowane odpowiedzi