GILI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 mięczaki mydło chory a przyjechał ,nie tak jak zawsze,na umyśle :gwizdanie:,tylko normalnie chory choć może niepotrzebnie,bo piorunami strzelał z oczu Dzisiaj jestem już na obrotach ,raczej nie choruję ale wczoraj normalna gleba była. Chciałem ale było tyle spraw ,że nie byłem w stanie ,po 20.30 wróciłem do domu ,a dziś w nocy strzała na DE
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 czyli co? bez konia?? to może po konia Gilli,ale pamiętaj,że teraz masz multi,dodatkowe konie są niewskazane :gwizdanie:
GILI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zobaczymy ile to pudło poleci. :gwizdanie: Myslę,że skrzynia wytrzyma ,bo jak wpadam na AB to niema litość
alvaro Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 GILI GILI Myslę,że skrzynia wytrzyma ,bo jak wpadam na AB to niema litość tylko uważaj na "zjeździe" z 12 na 10 bo tam zawsze pod wiaduktem "suszą" (ja mam w lutym zakaz poruszania po niemieckich drogach)
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 GILI GILI :polew: Alv,nie wiesz ile w ASO kosztują listwy drzwiowe S4?
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 tomeks32 ~ 900 po rabacie w razie niemca załatwiłbyś ten rabacik
pre_pl Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 pozdrawiam Idę zaraz spać, bo to już 23:17
OLO_GDA Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 to skad znasz ceny z aso ?? :gwizdanie: nauczyl sie ETKI na pamiec, to jeden z warunkow otrzymania statusu VIPa, pre tez zna cala etka, czasami przy skodzie sie tylko pomyli ale tak to luz... zeby zostac modem to jeszcze else trzeba opanowac . pytaja na wyrywki ;]
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 pozdrawiam Idę zaraz spać, bo to już 23:17 ,która Przemuś,to gdzie ty teraz stacjonujesz
alvaro Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 tomeks32 Przemuś,to gdzie ty teraz stacjonujesz co O to samo chciałem pytać...
Booster Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 pozdrawiam Idę zaraz spać, bo to już 23:17 ,która Przemuś,to gdzie ty teraz stacjonujesz Wyglada na to ze w Nowej Zelandii
Rekomendowane odpowiedzi