Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 pozdrawiam Idę zaraz spać, bo to już 23:17 ,która Przemuś,to gdzie ty teraz stacjonujesz Wyglada na to ze w Nowej Zelandii raczej gdzieś środkowa Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 pozdrawiam Idę zaraz spać, bo to już 23:17 ,która Przemuś,to gdzie ty teraz stacjonujesz Wyglada na to ze w Nowej Zelandii raczej gdzieś środkowa Australia Wlasnie sprawdzilem wyszlo ze na Norfolk Island Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harpun Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Olo, idąc tym tropem to pewnie prezes sam siebie przepytuje na wyrywki z amerykanskiego Audi AESIS a słyszałem, że pre miał bliskie spotkanie z tubylcami i skończyło się na przebitym włócznią zegarku (co z nadgarstkiem - niewiadomo). pewnie stąd ta godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 to moze wszechwiedzacy mi powiedza ile kosztuje kpl uszczelek drzwiowych do mojego b4 z 97r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 raczej gdzieś środkowa Australia :decayed yeap Adelaide.... rejestracja pochodzi natomiast z Perth (Western Australia), fajna nie ? Pełno tu takich. Audic tutaj strasznie mało, sporo BMW Noo,i o kółka dbają tutaj konkretne, prosty hydraulik jeździ na takich (akurat mi się trafił VW, hehee) (również z Perth) dzisiaj przewidują ponad 40 stopni (w zeszłym tygodniu było podobno 45 ), zimno Wam tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 fele konkret Pre,odkręcaj i wysyłaj do polszy dzisiaj przewidują ponad 40 stopni (w zeszłym tygodniu było podobno 45 ), zimno Wam tam ? decayed :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 zimno Wam tam ? Zależy kto do czego przywykł, u mnie na warsztacie tak piździ, że spoty na matarni to ciepła miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszczółka12 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Rozumiem pre,ze to VW jest na gaz ,a drzwi przesuwne po lewej ,bo kierownice montuja po nie wlasciwej stronie Ps.to ja Gili nie pamietam hasel i dzialam pod nicem zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ps.to ja Gili nie pamietam hasel i dzialam pod niciem zony :polew: :polew: :polew: wiesz że już masz nową ksywę :gwizdanie: Pszczółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 GILI odkrywa swe oblicza... , że o reszcie nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Tomek i Pszczółko () podziękował za przywitanie szwagra Skubaniec nawet mi nie powiedział że się rejestruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 To była chwilowa nie dyspozycja ma się pamieć co Pre nastepnego spota robimy u Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Pre nastepnego spota robimy u Ciebie :gwizdanie: Oczywiscie Przemas stawia przelot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3Txf0egXq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item544473217_audi_a4_avant_2_5_tdi_skora.htm Przczółka,w ogłoszeniu powinieneś napisać,że sprzedajesz bo kupiłeś sobie nowszą A4,też z 2,5TDI i nie pisz że autem jeździ zona,mnie takie coś zawsze wygląda na ściemę,mówię jak to wyglada z punktu widzenia kupującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Wrzuciłem tak na szybko , chciałem zrobić lepsze zdjęcia, wytrzepać wycieraczki Zobaczymy do końca ogłoszenia ,bo wygląda,że nowego już nie będę wstawiał Co nie zmienia faktu,że do rady się zastosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 właśnie z ta zona to stary numer hehe[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 23:19_________________________________________________Tomek mam numer do Bożeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Tyle,że w moim przypadku to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 właśnie z ta zona to stary numer hehe zona jeździ,kupiony od 80 letniego dziadka itd... stare numery Jacek,w końcu wstawiłeś jakaś fotkę tej wstrętnej ori S-line :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 może chce ją sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi