Ciacho Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 P.S. GILI dzięki za cynk o zwrotnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 aaaaaaaa!!!!! czy widzicie co sie dzieje za oknem!!?? kiedy ta pogoda się skonczy juz, wrrrrrrr nie wiem jak ja jutro w taka śnieżyce do Słupska pojade... heh nie boje się siebie za kołkiem, ale innych.... ps. Jak tam spocik?? Ja uskuteczniam nauczanie... bleee, jeszcze na szczęście tylko 2 egzaminy mi zostały :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ja jutro smigam wieczorkiem w okolice wawy ciekawe jak 7 bedzie zasypana :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Dla zainteresowanych D1S (prawdopodobnie seria czyli 4300), Philipsy zaproponowali mi po 300 pln. Do cen z alleG to jeszcze daleko ale źródło pewne, więc jak by ktoś reflektował to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Gili,to twoje dziecko coś słabo do ciebie podobne :gwizdanie: ty lepiej popytaj po wiosce Jak się pytałem w szpitalu Gosi do kogo podobny?? To odpowiedziała, że nie znam ale wtedy jeszcze na spoty nie jeździłeś :gwizdanie: pozdrów Gosię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Gili,to twoje dziecko coś słabo do ciebie podobne :gwizdanie: ty lepiej popytaj po wiosce Jak się pytałem w szpitalu Gosi do kogo podobny?? To odpowiedziała, że nie znam ale wtedy jeszcze na spoty nie jeździłeś :gwizdanie: pozdrów Gosię :gwizdanie: Kurcze,ale ten twój do ciebie nie podobny wogule [br]Dopisany: 19 Luty 2009, 16:23_________________________________________________ P.S. GILI dzięki za cynk o zwrotnicy kupiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Kurcze,ale ten twój do ciebie nie podobny wogule [br] taki lajf dobra koniec tych głupot bo robisz sie agresywny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 hehe ja moge swojego Blu wystawić ale przydały by się jakieś ładne panie aby zwiększyć szanse na wygraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kolega che na dopingu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 nie spac --------------- zwiedzac!!! moze jakies zadanie domowe ? na nastepny spot kazdy niech przywiezie worek do zaslaniania tablicy z wymyslonym sposobem mocowania :D bedzie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Szukasz rady na te nowe fotoradary [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 19:19_________________________________________________Od kiedy Spamowicz zepsuł swój ruter jakoś tak cicho się zrobiło. Chyba, że wszyscy chorzy po pączkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Od kiedy Spamowicz zepsuł swój ruter jakoś tak cicho się zrobiło. łącze, na którym stoi serwer odpoczywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ciekawe jak to wytrzyma telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ciekawe jak to wytrzyma telefon Telefon wytrzyma.... gorzej właściciel jak rachunek zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ciekawe jak to wytrzyma telefon Telefon wytrzyma.... gorzej właściciel jak rachunek zobaczy sprzeda butelki co mu mydlo przynosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 sprzeda butelki co mu mydlo przynosi albo jeszcze nie wpadł na ten pomysł, albo mydlo dostawy butelek ograniczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kocky,Gili macie przejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 O czym my tu.... Ty wiesz ile zimówki 17'' kosztują to jest oszczędność :laghing2:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 21:03_________________________________________________o kurcze zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi