mateogda Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Zobaczymy kto będzie ,bez nerwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Panowie normalnie jak przyjadę i nikogo nie będzie wszyscy od razu po ostrzeżeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 wczoraj wysłałem mejle do ekipy z Gdyni, nie zdążyłem wysłać do Gdańska - dzisiaj jeszcze spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja bede na 100% mam 200 metrow do skwerku :D martwi mnie tylko ze beda mial brudna niunie ( bede wracal z wyjazdu i raczej nie bedzie gdzie umyc ) wiec bedziecie musieli zaakceptowac jednego brudaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 nie martw się, ja też mam usyfioną ptasie gówno to zmyje jednak, w końcu sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no to tylko coś zchrupię i zasuwam pre_pl, chlodnice mam [br]Dopisany: 19 Maj 2007, 15:39 _________________________________________________no i po spocie frekwecja w 114% na 7 aut przyjechało 8 bravo , oby tak dalej proponuję następny 09.06.2007 również na skwerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Oby tak dalej Panowie! Albo lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleju Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hehe.. 09.06. bedzie nas napewno o jeden wiecej! uzupełnij kolego swój profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Może i ja się wkońcu zbiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Może i ja się wkońcu zbiorę rolleyes no mógłbys podjechać i jeszcze jakieś furki zgarnąć może jakiś większy spocik by się udało zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Niechce wprowadzać zamentu ale może 2.06 albo 16.06 ,bo 9.06 to jedyny mój długi weekend w tym roku i jedziemy na domek więc nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Dla mnie bez różnicy i tak będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jedziemy na domek więc przyjemnego odpoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 2-go mi nie będzie pasować bo zapowiada sie wielkie picie na Kaszubach. Do tego sprawdzę owy ośrodek jak by się nadawał na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 2-go mi nie będzie pasować bo zapowiada sie wielkie picie na Kaszubachsmacznego czyli rozumiem że 9 można na Ciebie liczyc ? _________________________________________________ Panie , Panowie, Panny co się dzieje ? czy w 3mieście wszyscy umarli ? a może to jest metropolia samych dziadków, dziadów, inwalidów, weteranów których nie interesuja żadne spoty weźcie się w garść bo wstyd przynosicie dla pomorza przed resztą kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ja się nie wypowiadam z powodów powyższych, 9 mnie niema. Co do trójmiasta? DZIADY to dobre, chyba faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ja na dzień dzisiejszy 9-tego będę ale zawsze może coś wypaść więc wole powiedzieć jak na 100% będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2,5V6 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Foty robiliście jak już pojechałem , (z musu). 9 słabo pasuje akademia MOrska zarezerwowała cały dzień i żal odmówić . ale gdyby to był 16....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 NO to dopiszcie mnie na listę na 9-go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 FOCHemot Konkurso – szybkie wiadomości. Szanowni Panowie, no i piękne Panie – koniec propozycji, czas na głosowanie, Tutaj macie wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0, weźcie to na głowę – wybieramy FOCHA, ale nie osobę, Jeden głos oddaje każdy, byle nie na siebie, jak się coś pochrzani to Hugo … ochrzani Nikt się nie ociąga-ma być dużo głosów, w końcu na tym Forum cztery tysie (? ) osób Do piątku, południa potrwa głosowanie, no, a zaraz potem Zwycięzcy ogłaszanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi