pre_pl Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Adaś, podobno o 8:30, ale cholera ich wie bo jacyś tajemniczy są Ja chyba też tak w miarę wcześnie wyjadę bo w sobotę po śniadaniu wracam ;(
Tomeks Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Adaś, podobno o 8:30, ale cholera ich wie bo jacyś tajemniczy są Ja chyba też tak w miarę wcześnie wyjadę bo w sobotę po śniadaniu wracam ;( zbiórka w Kościerzynie o 10,wyjazd 10.15 możesz się umówić z Lodówą i Łebskim,oni spotykają się chyba o 9.30 w Żukowie na orlenie
Tomeks Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 a Ty się w Zukowie nie umawiasz ? my z jacą jedziemy z Oruni,więc pojedziemy przez Przodkowo,bo trasa Gdańsk-Żukowo jest w remoncie
tomas3miasto Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ostatnio jechałem nie ma tam zbyt dużych korków
Tomeks Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ostatnio jechałem nie ma tam zbyt dużych korków może jechałeś w weekend,wtedy niema prac
tomas3miasto Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 to był poniedziałek koło 13 ale nie namawiam bo różnie może być
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pany za Czluchowem jest jedna z ladniejszych stacji paliw w Polsce-CANPOL. Moze tam sie umowimy??Szybka kawa i w droge?
pre_pl Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Pany za Czluchowem jest jedna z ladniejszych stacji paliw w Polsce-CANPOL. Moze tam sie umowimy??Szybka kawa i w droge? ja bym ją jeszcze chętnie zwiedził, skoro taka ładna
H_S_B Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 eh.. nawet nie wiecie jak bym chcial sie z wami wybrac.. a bede w pracy a urlop dopiero za tydzien ps. jak by ktos miał jakąś sensowną prace to chętnie zmienie moją Miłego wypadu
Pszczółka12 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ostatnio jechałem nie ma tam zbyt dużych korków jechałem dzisiaj i stałem 35minut, ale nawyzywali tych nierobów na radiu Pany za Czluchowem jest jedna z ladniejszych stacji paliw w Polsce-CANPOL. Moze tam sie umowimy??Szybka kawa i w droge? chodzi Ci o tą przy Salonie Opla?? Ps. soory, że piszę za Gosię, ale Chudy wyjechał i jest wyłączony komp gdzie się loguje mój nick, nie pamiętam hasła, a na lapku się pszczoła loguje
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Tak dokladnie ta.11:30 bedziecie juz bo nie wiem o ktorej mam wyjechac
Alona Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ja dojade do Was ok. 17 podejrzewam, bo jeszcze musze odebrać swojego unidena o 13 tylko myślę jak mam jechać, czy Waszą trasą czy przez autostrade?? :mysli: :mysli:
Pszczółka12 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Tak dokladnie ta.11:30 bedziecie juz bo nie wiem o ktorej mam wyjechac wątpię, bo wyjeżdżamy z Kościerzyny o 10.15, myślę, że ok 12tej
Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 80 km do pokonania macie.1.5 h chyba bedzie dobrze co??
Pszczółka12 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 postanowiliśmy tym razem jechać spokojnie :gwizdanie: pamiętasz co się działo, na trasie do i z Kaletki
Rekomendowane odpowiedzi