Alona Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 też odpadam :shocked: :thumbdown: taką pogodę to nic, tylko przespać hehe ps. OLO czemu mi nie powiedziałeś, że Twoja żona to moja koleżanka z pracy a jej kuzyn to mój kolega z grupy??? :polew: :polew: :polew: ale ten światek trójmiejski jest maly :kox: :kox:
OLO_GDA Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Alona bo to TOP SECRET jest :polew: a tak serio to dopiero jak gdzies fotke ze spota zobaczyła to sie wszyyystko wydało cały świat jest mały PS - masz pozdrowienia
antonio Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 słuchajcie, mój kumpel jest właśnie w Borsku i lipa, leje jak cholera, auta po przykrywane, nikt się nie ściga mówił że nie warto jechać i zapłacić 30 PLN za nic ciekawego :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Totalnie bez sensu, nawet jak ktoś wystartuje to z oglądania 0 przyjemności w takiej ulewie
Alona Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 słuchajcie, mój kumpel jest właśnie w Borsku i lipa, leje jak cholera, auta po przykrywane, nikt się nie ściga mówił że nie warto jechać i zapłacić 30 PLN za nic ciekawego :gwizdanie: no własnie własnie, lepiej zróbmy klubowy wypad do kina!!!??? :kox: :kox: :kox:
Alona Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 nie wiem, najpierw chetnych trza zebrac :kox:
Alona Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 no ale to nie ma byc randka, ale klubowe kino [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 13:04_________________________________________________a Olgierdzik i Ola ?? ano i pozdrów ją ode mnie równiez :gwizdanie: :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 no ale to nie ma byc randka, ale klubowe kino ;( .... :decayed:
Cristoforo Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 a TY wszędzie swoim aparatem... nie mogłeś dać im trochę intymności w stresie nie tak łatwo się oddać
GILI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 słuchajcie, mój kumpel jest właśnie w Borsku i lipa, leje jak cholera, auta po przykrywane, nikt się nie ściga mówił że nie warto jechać i zapłacić 30 PLN za nic ciekawego :gwizdanie: no własnie własnie, lepiej zróbmy klubowy wypad do kina!!!??? :kox: :kox: :kox: po co te jęki kupiłem 4 bilety po 10zł za sztukę, bo się dogadałem z gościem na radiu, a jak wyjeżdżałem po trzech godzinach to sprzedałem 20zł za wszystkie jednemu co się na radiu o 4 pytał. Najlepsze, że po kilku godzinach od otwarcia zaczęli stawiać pieczątki na biletach :tongue4: Oglądaliśmy kilka fajnych startów, ale mój telefon jest za wolny,żeby to ogarnąć
GRazny Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Gili... nie warto filmików robić bo i tak niewiele oddają z rzeczywistości... kiedyś robiłem w miare dobrym sprzętem i wyszła kupa... a fotki pozdrawiam
Tomeks Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 lepiej zróbmy klubowy wypad do kina!!!??? chętnie
GILI Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 lepiej zróbmy klubowy wypad do kina!!!??? chętnie [br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 22:28_________________________________________________Po tym co dzisiaj widziałem nie wiem czy lotnisko będzie miało jakiś sens na Zlocie za miesiąc, myślę, że lepiej osiąść w ośrodku nad Radunią i cieszyć się końcówką lata
Tomeks Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 nie wiem czy lotnisko będzie miało jakiś sens na Zlocie za miesiąc, myślę, że lepiej osiąść w ośrodku nad Radunią i cieszyć się końcówką lata od razu tak mówiłem popieram
Alona Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 nie wiem czy lotnisko będzie miało jakiś sens na Zlocie za miesiąc, myślę, że lepiej osiąść w ośrodku nad Radunią i cieszyć się końcówką lata od razu tak mówiłem popieram no to i ja popieram!!! i niech zlot będzie już od piątku!!! :naughty: :naughty: a jak wrócę z Olsztyna w czwartek to możemy też zrobić tego kinowego spota, jo??? :kox: :kox: znaczy się w środę mnie nie będzie ;( ;( ;(
Tomeks Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 i niech zlot będzie już od piątku!!! koniecznie
Rekomendowane odpowiedzi