antonio Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 ja dopiero wstałem bo na weselichu byłem :gwizdanie:
Lodówa Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Ambulans dzisiaj namierzony o godz. 05.00 a.m. w babim dole koło lachociągów
Maciek80 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Ok to słuchajcie, teraz zagwozdka w stylu "dziwa" Chciałem sprawdzić poziom oleju, więc wyjechałem z garażu, silnik pracował z 15sek - na bagnecie poziom poniżej minimum... po głębokich przemyśleniach do głowy przyszło mi tylko jedno: "k**wa mać" Pojechałem na obwodnice przegonić auto do Gdyni i z powrotem. Wróciłem, zgasiłem silnik, sprawdziłem znowu i o dziwo pokazało więcej, bo połowę... I o co tu chodzi? Przecież po trasie powinno pokazać mniej a nie więcej?
Ambro Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 A nie powinieneś sprawdzać przed odpaleniem gdy jest zimny lub dopiero gdy olej spłynie do miski ? Przecież nie da się sprawdzić poziomu oleju gdy jest rozlany po całym silniku. :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wiem, ale mam dosyć mały garaż i niestety muszę z niego wyjechać żeby otworzyć maskę Sprawdzę dokładniej jutro, przed wyjazdem z pracy. Ale co mnie zastanawia to to, dlaczego po zaledwie 15sek pracy silnika poziom oleju był niższy niż po przelocie po obwodnicy? Może znów popadam w paranoję Jak się nie mam czym martwić to czuję się nieswojo
Kacza Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Teraz pytanie co Chłodnia robił kolo lachociągów o 5:00 :> :> :>
Ambro Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wiem, ale mam dosyć mały garaż i niestety muszę z niego wyjechać żeby otworzyć maskę Sprawdzę dokładniej jutro, przed wyjazdem z pracy. Ale co mnie zastanawia to to, dlaczego po zaledwie 15sek pracy silnika poziom oleju był niższy niż po przelocie po obwodnicy? Może znów popadam w paranoję Jak się nie mam czym martwić to czuję się nieswojo Tylko na zimnym możesz dobrze sprawdzić poziom oleju. W Twoim wypadku najlepiej byłoby wypchnąć auto z garażu bo odpalenie nawet na chwile z powoduje że olej rozleje się po silniku i odczyt nie będzie już dokładny.
Maciek80 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Oki, dzięki A tak przy okazji mam do oddania lampy przednie do B5 przed II liftem, oba kierunki + prawa BOSCH, lewa TYC, jeśli ktoś jest zainteresowany niech da znać
Tomeks Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Teraz pytanie co Chłodnia robił kolo lachociągów o 5:00 :> :> :> doglądał interesu
antonio Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Czesc kombajnisto gospodarzu jak już :gwizdanie:
Kacza Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Wybacz to sie wiecej nie powtorzy :>
antonio Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 widziałeś mojego ojca audice?? Jest wrzucona w pozostałe Audi
Kacza Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 No wlasnie sobie obejzalem...tez sie na taka czailem ... no ALE ...
tomas3miasto Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 ładne autko i widać że zadbane pozdrawiam
antonio Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Coś Gili z Fazym się nie odzywają
Rekomendowane odpowiedzi