Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nasza klase to i ja mam potrzebny vag kabel wezme tylko cos mi nie chce chodzic z nowszymi wersjami vaga i jakiś browar weź,co by się jakoś godnie przywitać ...no i tradycję podtrzymać :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 skrzynke czy dwie ? tylko nie bierz z Czarnkowa ...bo ten browarek i grupa Pomorska,to wybuchowa mieszanka :gwizdanie: :gwizdanie:
bartek213 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 hehe cos czuje że bedzie wesolo warka może byc ??
bartek213 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 dobra to zrobie losowanie w sklepie
Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 hehe cos czuje że bedzie wesolo warka może byc ?? może być nie a jemu weź wisienkę,najlepiej w kartoniku
Alona Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nasza klase to i ja mam potrzebny vag kabel wezme tylko cos mi nie chce chodzic z nowszymi wersjami vaga i jakiś browar weź,co by się jakoś godnie przywitać ...no i tradycję podtrzymać :gwizdanie: nie daj się nabrać na ich sztuczki!!!!!! :kox: :kox: sami nigdy nawet po browarku na spot nie przywiezli!!!!! :kox: :kox:
Bieniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nasza klase to i ja mam potrzebny vag kabel wezme tylko cos mi nie chce chodzic z nowszymi wersjami vaga i jakiś browar weź,co by się jakoś godnie przywitać ...no i tradycję podtrzymać :gwizdanie: nie daj się nabrać na ich sztuczki!!!!!! :kox: :kox: sami nigdy nawet po browarku na spot nie przywiezli!!!!! :kox: :kox: :spam: :witch: do domu!!
Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nie daj się nabrać na ich stłuczki!!!!!! :kox: :kox: o faktycznie 213,uważaj na Łepskiego :gwizdanie:
bartek213 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 to juz wiem ze jutro bedzie bardzo wesoło kaste wezme napewno no i o wisience dla kolegi tez nie zapomne
Tomeks Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 to juz wiem ze jutro bedzie bardzo wesoło kaste wezme napewno no i o wisience dla kolegi tez nie zapomne no,w końcu konkretny gościu S4,browarek ...jak chcesz,to mogę z tobą chodzić :gwizdanie:
bartek213 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 moze kiedys narazie jestem zajety
Ambro Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 to może ja jutro z laczka przyjdę jak takie chlanie się zapowiada :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 A ja jutro rano na emigrację znów ruszam ,co za pech :wallbash:
Madas Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 cześć kolegowie i kolankowie
Alona Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nasza klase to i ja mam potrzebny vag kabel wezme tylko cos mi nie chce chodzic z nowszymi wersjami vaga i jakiś browar weź,co by się jakoś godnie przywitać ...no i tradycję podtrzymać :gwizdanie: nie daj się nabrać na ich sztuczki!!!!!! :kox: :kox: sami nigdy nawet po browarku na spot nie przywiezli!!!!! :kox: :kox: :spam: :witch: do domu!! no teraz to jednak chcesz żebym do domu jechala? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to w końcu się cieszysz czy płaczesz, że mnie nie będzie??? :cool1: :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi