Łepski Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 No i proste, że przy tym przebiegu, poprzedni właściciel wymieniał wałki. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kto Ci to powiedział :?: Ambro jak chcesz to dam Ci się przejechać i jak powiesz, ze się fajnie nie jedzie... Na pewno, nie fajnie się jedzie się
Tomeks Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 To kiedy mogę trochę pokatować ? nie świruj ,non stop katujesz głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: :gwizdanie: całe szczęście,że jest opcja sprawdzania pisowni ...bo jedną ręką nie dałbyś rady polskich znaków używać :gwizdanie:
Alona Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 No i proste, że przy tym przebiegu, poprzedni właściciel wymieniał wałki. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kto Ci to powiedział :?: Robert, po ocenie stanu tychże wałków, który jest idealny :tongue4: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:04_________________________________________________ps. robimy siakis spocik jutro czy cuś?? :cool1: :cool1: steskniłam sie :naughty: :naughty:
Łepski Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Czysty fart :gwizdanie: i tak pewnie niewymieniane :evil:
Kacza Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 No i proste, że przy tym przebiegu, poprzedni właściciel wymieniał wałki. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kto Ci to powiedział :?: Robert, po ocenie stanu tychże wałków, który jest idealny :tongue4: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:04_________________________________________________ps. robimy siakis spocik jutro czy cuś?? :cool1: :cool1: steskniłam sie :naughty: :naughty: Rob ? zapiał vaga? i zrobil logi ? hahah juz nie irlandczyk ?
Alona Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 No i proste, że przy tym przebiegu, poprzedni właściciel wymieniał wałki. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kto Ci to powiedział :?: Robert, po ocenie stanu tychże wałków, który jest idealny :tongue4: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:04_________________________________________________ps. robimy siakis spocik jutro czy cuś?? :cool1: :cool1: steskniłam sie :naughty: :naughty: Rob ? zapiał vaga? i zrobil logi ? hahah juz nie irlandczyk ? :polew: :polew: Irlandczyka już nie ma :tongue4: :tongue4:
Maciek80 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 No racja, można dziś zrobić jakiś spocik jak są chętni. Ale fajnie by było coś za dnia wykombinować a nie ciągle po ciemku :>
Kacza Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 No i proste, że przy tym przebiegu, poprzedni właściciel wymieniał wałki. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kto Ci to powiedział :?: Robert, po ocenie stanu tychże wałków, który jest idealny :tongue4: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 22:04_________________________________________________ps. robimy siakis spocik jutro czy cuś?? :cool1: :cool1: steskniłam sie :naughty: :naughty: Rob ? zapiał vaga? i zrobil logi ? hahah juz nie irlandczyk ? :polew: :polew: Irlandczyka już nie ma :tongue4: :tongue4: Aaaa teraz ktos w PL vaguje ? czy irlandczyk wrocil ? :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 No racja, można dziś zrobić jakiś spocik jak są chętni. Ale fajnie by było coś za dnia wykombinować a nie ciągle po ciemku :> Pod matarnią jest zawsze ciemno a gdzie indziej zimno
antonio Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Irlandczyka już nie ma po Twoich nerwowych wypowiedziach w wątku widać skutki braku VAG'owania
Alona Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ale u mnie wszystko działa bez zarzutu i Vagowania nie potrzebuje, więc nie wiem o co Wam chodzi :tongue4: :tongue4:
Kacza Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 kazda kobieta potrzebuje . . . a jezeli Ty nie . . . to jestes jakas inna
Alona Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 12:14_________________________________________________to co robimy spota?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: może zrobimy jakiś klubowy wypad do kina albo na kregle?? haha :kox: :kox: ale wieczorem, bo ja do 19 na uczelni
antonio Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 to co wagujemy dzisiaj?? :gwizdanie:
antonio Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 czy w mojej wypowiedzi zauważyłeś chęć :?:
Kacza Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A czy w mojej wypowiedzi zauwazyles stwierdzenie ? Oj AlDona bedzie ciezko
Alona Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ej ej, Aldona to tylko jedna osoba może do mnie mówić!!!!!!!! :disgust:
Rekomendowane odpowiedzi