Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Pusia nie ma dzis spotu bo mnie nie bedzie Spot jest ale co to za pocik jak mnie nie ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Pusia nie ma dzis spotu bo mnie nie bedzie Spot jest ale co to za pocik jak mnie nie ma :gwizdanie: a wiesz tak sie składa że ja tam juz nie dojade :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja tez muszę zwalić na korki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Cristoforo przestań pisać sam ze sobą, wszyscy już wiemy, że Pusia to Ty A spot będzie, nie wprowadzaj ludzi w błąd :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 no dobra Ty zawsze musisz być sztywniak chciałem Pusie tzn. siebie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja tez muszę zwalić na korki ja nie zwalam na korki :> bo jestem już w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja tez muszę zwalić na korki ja nie zwalam na korki :> bo jestem już w Gdańsku cwaniaczek mnie jakaś choroba dopadła ale postaram się wpaść na chwile zobaczycie na żywo mój grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja tez muszę zwalić na korki ja nie zwalam na korki :> bo jestem już w Gdańsku cwaniaczek mnie jakaś choroba dopadła ale postaram się wpaść na chwile zobaczycie na żywo mój grill AH1N1 - To nie wpadaj bo wszystkich zarazisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja tez muszę zwalić na korki ja nie zwalam na korki :> bo jestem już w Gdańsku cwaniaczek mnie jakaś choroba dopadła ale postaram się wpaść na chwile zobaczycie na żywo mój grill AH1N1 - To nie wpadaj bo wszystkich zarazisz żebys nie wykrakała szukam jakies Pani dr do zbadania mojej jednostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja tez muszę zwalić na korki ja nie zwalam na korki :> bo jestem już w Gdańsku cwaniaczek mnie jakaś choroba dopadła ale postaram się wpaść na chwile zobaczycie na żywo mój grill AH1N1 - To nie wpadaj bo wszystkich zarazisz żebys nie wykrakała szukam jakies Pani dr do zbadania mojej jednostki to podam Ci numer 999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 999 proponują same lewatywy bo NFZ nie ma sianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dobre i to jeśli pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dobre i to jeśli pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Tak będzie wyglądał Twoja d*pa po zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 wyjeżdżać na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja wyjeżdżam 18:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 wyjeżdżam, będę przed 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 MIŁEGO SPOCIKA :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ta bo Pusia woli sie kręglować niż na spoty wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi