Alona Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 czy mój samochód musi być tak pojeeeeeeeeee****ny??? "Rozjebala sie czesc mocujaca ta rolke." rolka od napinacza paska alternatora i wspomagania, nie znam sie jakby co hehe :kox: cutuje Roberta jezuuuuuuuuu ;( ;( ;( ;( ;( miał ktoś do czynienia z czymś takim??? ciekawe czy da się to kupić, czy kurrrrrr sklejac na butapren :wallbash:
Cristoforo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Alona napisz pod kreską A ja kocham już mniej moje 2,5tdi :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie znam sie jakby co hehe :kox: cutuje Roberta tak napisał [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:28_________________________________________________ Alona napisz pod kreską A ja kocham już mniej moje 2,5tdi :gwizdanie: a co ma napinacz do 2,5tdi
Cristoforo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem co ma napinacz do 2,5tdi ale bolączki Alony i jej 2,5tdi sprawiają, że ja uczę sie cierpliwości od Alony
Alona Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie wiem co ma napinacz do 2,5tdi ale bolączki Alony i jej 2,5tdi sprawiają, że ja uczę sie cierpliwości od Alony no napinacz do 2,5 tdi nie ma nic!!!!!!!! ja juz mam dośc!!!! :wallbash: :wallbash: ale co zrobisz... auto ma 10 lat, a na razie jeszcze nie mam kasy na nowsze... więc nie mam wyjścia... jak raz w miesiącu naprawiać coś czego jeszcze nie naprawialam :kox: :kox: nie znam sie jakby co hehe :kox: cutuje Roberta tak napisał [br] ha ha ha bardzo śmieszne naprawde
Cristoforo Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 kuzwa napinacz ma cos wspolnego do 2.5tdi to tylko moja ironia
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry NIe wciagaj mnie w te chore gry
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Juz juz Tomeczku juz wszystko dobrze tak,to super,mówiłem ci ,że wszystko będzie dobrze raz przyszyli,to przyszyją znowu :gwizdanie: tylko na Boga,dzieciaku,uważaj następnym razem
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 :polew: ciśniesz jutro do Giliego na wódeczkę?
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dziadygo co jutro?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 00:24_________________________________________________Wlasnie a co jutro sie szykuje?
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dziadygo co jutro?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 00:24_________________________________________________Wlasnie a co jutro sie szykuje? impreza w Pipkowie dla elyty
GILI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Może przełożymy popijawkę na przyszłą sobotę ?? Gośka zaprosiła kilku gości z rodziny i nie chciał bym jej mieszać planów ...
Rekomendowane odpowiedzi