Henryy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 rozrząd będzie robiony w środę z rana, przy 2.5 jest trochę roboty... dodatkowo daje przedni zderzak do lakierowania bo jest cały porysowany.Będę 13 stycznia na zjeździe bo widzę w grafiku ze mam akurat wolne, wiec do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bieniek,strasznie agresywny jesteś Henryku,spoty są teraz o 19,w grudniu frekwencja jest zawsze troszkę gorsza,ale normalnie jest od 10 do ok.20 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dawno nie bzykalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dawno nie bzykalem no tak 23 lata to kupa czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie no... Z miesiąc temu? i nikt Cię nie widział??? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 taki lajf Bieniek jedni mają żołądź,żeby ich kobietom było lepiej, drudzy,żeby im się ręka nie ześlizgiwała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dawno nie bzykalem mam znajomego,który ma pasiekę ,jak chcesz to dam ci namiar to se po bzykasz trutniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pokaze Paulinie co Ty za bzdury wypisujesz to w ogole na nic mi nie pozwoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pokaze Paulinie co Ty za bzdury wypisujesz to w ogole na nic mi nie pozwoli... PANTOFEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dawno nie bzykalem Znowu operacja :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wiedzialem....Tylko czekalem az to napiszesz lobuzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Pokaze Paulinie co Ty za bzdury wypisujesz to w ogole na nic mi nie pozwoli... To nie pokazuj Wiedzialem....Tylko czekalem az to napiszesz lobuzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bieniek,jak już Paulina z tobą zerwała,to moge z nią chodzić jak chce powiedz jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 To do Parowy Tomeksa bylo.... Eee nie gadam z Wami i w srode tez nie przyjezdzam... Zgarnijcie browary za brelok od Lodowy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Łepski piszę do ciebie pw i pokazuje mi że niema takiego nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bieniek,jak już Paulina z tobą zerwała,to moge z nią chodzić jak chce powiedz jej jakby nie chciała Tomeksa to zgłaszam kandydaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bieniek,jak już Paulina z tobą zerwała,to moge z nią chodzić jak chce powiedz jej Paulina mowi, ze nie chce z Toba. Nasluchala sie ode mnie i stwierdzila,ze miekka pytka jestes.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 20:08_________________________________________________A wara od Pauliny!!Niewyzyte zboki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Trzeniek,ale ty będziesz z Bieńkiem chodził tak nam mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 zapodaj Fotę tej Piękności [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 20:09_________________________________________________niech dzwoni do Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi