Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 kupił? kto? Alon? Fazy fajo widzisz Maqk kolega jeżdzi na spoty i się zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 kupił? kto? Alon? Fazy fajo To Fazy ma prawko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 kupił? kto? Alon? Fazy fajo To Fazy ma prawko? no co ty,a po co mu ...jak on ciągle na bani jeździ,nawet ostatnio na spocie winko pił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To Fazy ma prawko? miałem prawko ,gdy ty na stojąco pod szafę wchodziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To Fazy ma prawko? miałem prawko ,gdy ty na stojąco pod szafę wchodziłeś Cały czas tak wchodzę Winko karwa piłeś i jechałeś? Czuj się podpierdolony!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To Fazy ma prawko? miałem prawko ,gdy ty na stojąco pod szafę wchodziłeś Gąsior go za pisiora po polu ciągał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Winko karwa piłeś i jechałeś? Czuj się podpierdolony!!! jego i Gilego pały w okolicy sie boją :gwizdanie: PS.ty nie pier**ol,tylko sie zapisuj http://www.a4-klub.pl/smf/kaszuby_kulig_klubowy-t111929.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Gąsior go za pisiora po polu ciągał Pamiętam, to było pierwsze obciąganko, trochę bolało ale generalnie od tego czasu gęsi bardzo lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Winko karwa piłeś i jechałeś? Czuj się podpierdolony!!! przecież ciebie tam nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Winko karwa piłeś i jechałeś? Czuj się podpierdolony!!! przecież ciebie tam nie było To w dodatku beze mnie piłeś? O karwa to czuj się podpierdolony x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To w dodatku beze mnie piłeś? O karwa to czuj się podpierdolony x2 przecież ty pijesz tylko mleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To w dodatku beze mnie piłeś? O karwa to czuj się podpierdolony x2 przecież ty pijesz tylko mleko Sie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 PS.ty nie pier**ol,tylko sie zapisuj http://www.a4-klub.pl/smf/kaszuby_kulig_klubowy-t111929.0.html Tomek bierzecie kobitki bo sam niewiem czy dam rade ,a mam chrapkę na sani i coś rozgrzewajacego do nich .Cały czas babe namawiam To Fazy ma prawko? miałem prawko ,gdy ty na stojąco pod szafę wchodziłeś Cały czas tak wchodzę Winko karwa piłeś i jechałeś? Czuj się podpierdolony!!! znalazła się konfitura na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Tomek bierzecie kobitki bo sam niewiem czy dam rade ,a mam chrapkę na sani i coś rozgrzewajacego do nich .Cały czas babe namawiam bierzemy,bierz swoją i wpadaj,będzie za***iście zwłaszcza,że zostajemy na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Tomek bierzecie kobitki bo sam niewiem czy dam rade ,a mam chrapkę na sani i coś rozgrzewajacego do nich .Cały czas babe namawiam bierzemy,bierz swoją i wpadaj,będzie za***iście zwłaszcza,że zostajemy na noc E to mam mocną podstawę teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jaki plan z tym kuligiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jaki plan z tym kuligiem?? najebać się jak damy radę,to pojeździć też na sankach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Co taka cisza czyż by wszyscy byli już na waleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 wypraszam sobie, ja nie mogę pić, bo biorę zastrzyki antyzakrzepowe :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi