Tomeks Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kiedy bierzesz dziada :?: :gwizdanie: myślę,myślę
Łepski Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 W sobote bedziecie u Roberta, to zapytaj sie o program :kox:
mateogda Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 PS.w tym pliczku,który mi dałeś,było tylko 300zł :gwizdanie:,ale spoko,na spocie dasz resztę Wziąłem zaliczkę na ten tuner, czyli zostało Ci 5400,-
Tomeks Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 PS.w tym pliczku,który mi dałeś,było tylko 300zł :gwizdanie:,ale spoko,na spocie dasz resztę Wziąłem zaliczkę na ten tuner, czyli zostało Ci 5400,- alv mówi,że nie będzie pasował do RNS-E,więc zaliczkę oddasz,nie
mateogda Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 alv mówi,że nie będzie pasował do RNS-E,więc zaliczkę oddasz,nie No trudno, a następnym razem to sprawdź zanim powiesz, że bierzesz.
Tomeks Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 alv mówi,że nie będzie pasował do RNS-E,więc zaliczkę oddasz,nie No trudno, a następnym razem to sprawdź zanim powiesz, że bierzesz. sorry weź kup sobie coś fajnego z tej zaliczki,a pozostałe 199zł podrzuć mi do sklepu,dzięki
lukaszr Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Nie wiem czy było, ale wrzucam: Wiemy, gdzie policja ustawi radaryNiektórzy kierowcy twierdzą, że fotoradary są ustawiane wyłącznie w celu ratowania budżetów poszczególnych gmin. Gdańska policja postanowiła udowodnić, że jest inaczej. Po raz kolejny policjanci informują, gdzie ustawią Fotorapidy. Fotorapidy umożliwiają pomiar prędkości w dzień oraz w nocy. Rejestrują mierzoną i dopuszczalną prędkość , miejsce, godzinę i datę przejazdu. Ponadto na cyfrowej fotografii utrwalają zbyt szybko jadący samochód. W kwietniu fotoradary gdańskiej drogówki zarejestrowały 96 przypadki przekroczenia dozwolonej prędkości. Przeciwko sześciu kierowcom sporządzone zostały wnioski do sądu o ukaranie. Na pozostałych nałożono mandaty karne. Za każdym razem o lokalizacji fotoradarów decydują policyjne analizy bezpieczeństwa na drogach oraz sygnały mieszkańców Gdańska. 11.05 - ul. Marynarki Polskiej, Hallera - ul. Wielkopolska, Witosa, Niepołomicka 12.05 - ul. Nowy Świat, Jednorożca, Wodnika - ul. Barniewicka, Kielnieńska, Słowackiego 13.05 - ul. Kartuska, Bysewska, Słowackiego - ul. Wodnika, Jednorożca, Nowy Świat 14.05 - ul. Wielkopolska, Armii Krajowej, Elbląska - ul. Nieborowska, Sikorskiego, Potokowa 15.05 - ul. Trakt Św. Wojciecha, Starogardzka, Nowiny - ul. Kartuska, Nowatorów, Armii Krajowej 16.05 - ul. Kołobrzeska, Chłopska, Rzeczypospolitej - ul. Słowackiego, Góralska - ul. Krasickiego, Marynarki Polskiej, Wyzwolenia 17.05 - ul. Hallera, Hynka, Jana Pawła II, Chłopska - ul. Armii Krajowej, Jabłoniowa, Przywidzka, Warszawska 18.05 - ul. Wodnika, Nowy Świat, Spacerowa - ul. Trakt Św. Wojciecha, Elbląska, Starogardzka 19.05 - ul. Krasickiego, Uczniowska, Marynarki Polskiej - ul. Słowackiego, Góralska, Chrzanowskiego, Polanki 20.05 - ul. Obrońców Wybrzeża, Kołobrzeska, Chłopska, Rzeczypospolitej - ul. Kartuska, Armii Krajowej, Nowatorów
GILI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Łepski zwykły tokarz mógłby tylko popatrzeć,na te Twoje śruby ...ale nie mówiłem,że zawiozę,to do zwykłego tokarza
Łepski Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Wyrezal :?: No to bedzie beton Tomecki zaraz nagrywam, druga tylko plyta wystarczy :?:
GILI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Wyrezal :?: No to bedzie beton spokojnie jeszcze nie, ale mówił,że się da,sprzęt mają naprawdę konkretny.Jutro będę wiedział dokładnie co i jak,bo na Twoje pw tradycyjnie się nie da odpowiedzieć
Łepski Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 http://www.justin.tv/emmatv1#r=iTDgT1k~ Jakby kto chcial KSW ogladac
mateogda Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Dzięki Tomki, gdyby nie wy to bym z głodu umarł ;(
Tomeks Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Dzięki Tomki, gdyby nie wy to bym z głodu umarł ;( spoko,w końcu od czego ma sie kolegów ...kiedyś może też nam pomożesz :gwizdanie:
kille Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam .Mam takie pytanko.Czy jest mozliwosc sprawdzenia mojego auta w Vagiem?Posiadam A4 B7 1.8T.Oczywiscie nie za darmo .Pozdrawiam
Tomeks Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam .Mam takie pytanko.Czy jest mozliwosc sprawdzenia mojego auta w Vagiem?Posiadam A4 B7 1.8T.Oczywiscie nie za darmo .Pozdrawiam no,jeden normalny napisz do kolego antonio
Rekomendowane odpowiedzi