wypsiu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ale zauważcie jaka znieczulica na błaganie kobiety... Ona prawie płacze a Ci nic, nawet jej nie słyszą. Mistrzostwo :> :polew: Pumeks coś wspomniał "spokojnie zaraz będą światła" tego juz nie nagrałem,ale wypsiu potem "...już,już monisia,już zwalniam,dobrze..." BZDURA!!!!!! ...ja tak nie mówiłem on kłamie....
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ale zauważcie jaka znieczulica na błaganie kobiety... Ona prawie płacze a Ci nic, nawet jej nie słyszą. Mistrzostwo :> :polew: Pumeks coś wspomniał "spokojnie zaraz będą światła" tego juz nie nagrałem,ale wypsiu potem "...już,już monisia,już zwalniam,dobrze..." BZDURA!!!!!! ...ja tak nie mówiłem on kłamie.... MAYKEEEELLL
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 tego juz nie nagrałem,ale wypsiu potem "...już,już monisia,już dobrze,zwalniam..."
Bieniek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bedziemy mieli 100szt wizytowek to sie zostawi dzieciakom. Tomeks sie poczuje jak proboszcz rozdajacy obrazki :naughty:
Maciek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bedziemy mieli 100szt wizytowek to sie zostawi dzieciakom. Tomeks sie poczuje jak proboszcz rozdajacy obrazki :naughty: No tak, będą mogły się zalogować jak będą miały problemy ze swoimi Aczwórkami Dowiem się jaka liczba dzieciaków wchodzi w grę ale myślę, żeby jakieś atrakcje zrobić dla tych młodszych, jak Wam się wydaje? Bo takie po 17-18 lat to chyba za stare są i się wynudzą bez alko i fajek :>
Maciek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tak wyszło :> Są jeszcze inne ale to już fury z pokazów.
Cristoforo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Pany pilne zapytanie, tylne oparcie w avant po lifcie ma taki mały kabelek z kostką podłączoną do instalacji do czego służy??? bo chce montować oparcie recaro i ono tez ma to i czy mogę jezdzić na razie bez podłączania tego??? nie będzie błędów??
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 możesz, ale jak Cie prąd jebnie to susiak może Ci odpaść a tak naprawdę to nie wiem od czego to moze być
Maciek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 kiedy wrzucisz do shack'a? Hmm no nie planowałem bo leniwy jestem. A czemu chcesz resztę? Przecież są na necie albumy z manii z tymi samymi autami :> Ale jak dasz mi jakiś konkretny powód dlaczego akurat moje foty chcesz zobaczyć to wrzucę. :>
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 bo Twoje zdjęcia wyszły najlepiej a jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego tak sądzę to już Ci mówię: bo robiłeś je z aparatu zawieszonego na smyczce na szyi [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 12:05_________________________________________________Lodówka bierz http://allegro.pl/item1172461002_przednie_lampy_audi_a4_po_lifcie_soczewka.html
Maciek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 bo Twoje zdjęcia wyszły najlepiej a jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego tak sądzę to już Ci mówię: bo robiłeś je z aparatu zawieszonego na smyczce na szyi FAIL!!! Ten aparat nie miał smyczy, na smyczy to kluczyki miałem :> Masz Glinka jeszcze i koniec :>
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 lepski,dawaj logi na PW do mnie też
Rekomendowane odpowiedzi