Tomeks Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 "czarna" tak ,ale nie "czarnemu błyszczy pankracy" na ale to bieniek z tym wyjechał,a on śpi na jednej kanapie ze współlokatorem :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Oj Tomus,Tomus. Fantasta z Ciebie
Tomeks Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ja tam nie wiem Bieniu,ale w tym pokoju widziałem tylko dwuosobową kanapę,a mówiłeś,że śpisz tu ze swoim współlokatorem :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 "Panie Księdzu : - Uprawiałem seks z współlokatorem - No to piekło ! - Cały czas piecze... " :polew:
wypsiu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 bo Tomeks na przykład jak byś miał chłopaka to też byś z nim sypiał ..... normalnie nie mieści mi się to w mojej małej główce...Sławomirze... k**wa powyrywam ci nogi....salop fis de puit ....
Tomeks Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 bo Tomeks na przykład jak byś miał chłopaka to też byś z nim sypiał ..... ...no właśnie nie mam -ale gdyby,i załóżmy,mieszka od ciebie od 3 do 5km -piszeee do cieebieee eessseeeeemeeessyyyyy
Maciek80 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 A gdzie dla mnie życzenia urodzinowe? ch***e ja Wam piwo postawie, takiego
Bieniek Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Macku ja skladalem na face :naughty:
antonio Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 A gdzie dla mnie życzenia urodzinowe? ch***e ja Wam piwo postawie, takiego aaa... bo k**wa jesteś i na liście urodzinowej tego koloru jest najwięcej ciężko było Cię dostrzec wśród tylu ludzi którzy tam są najlepszego
antonio Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ja na przykład mam to w pupie co masz w pupie?
antonio Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 o urodzinach czyli co masz urodziny w pupie czy to, że napisałem że go nie zauważyłem
antonio Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 zamulony jestem łeb mam zryty bo myślałem, że do końca tygodnia przejme Avanta B6 ale przekombinowany przebieg z deczka miała
Rekomendowane odpowiedzi