Tomeks Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Pare hamowan 150-0 km.h zalatwia sprawe :tongue4 ooo,o swoje dbasz,nie ...tylko cudzymi napierdalasz 200-0 km/h i to kilka razy pod rząd :naughty: Ty sie tak nie ciesz żeby nie Tomek i jego instrukcje to pewnie w zaspę byś wpadł i by trzeba by było po rangera dzwonić :polew: :polew: on tak sie zakopuje,że tylko ciągnik daje rade :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ...ta Omega (sedan) ledwo się toczy po tym śniegu żeby kamerzysta się nie kręcił z kamerą w koło to filmik lipa że żal patrzeć ....
Maciek80 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Omega? Mnie to wygląda na nubirę Ten drugi to chyba omega ale w kombi
joker-lukasz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jakby ktoś mógł to niech mi podeśle na pw numer na kom do Ola
Maciek80 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Masz na stronie http://az.gda.pl/index.html w dziale "kontakt".
joker-lukasz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Masz na stronie http://az.gda.pl/index.html w dziale "kontakt". dzięki
jozek726 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Panowie ma ktoś tu konto? http://www.pkaudi.pl/forum2/viewtopic.php?f=5&t=2226 dajcie glos na moja fotkę
Maciek80 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Niestety mogłem tylko jeden głos oddać ale pewnie inni zagłosują
pre_pl Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 jezu, Tomek dalej tym swoim padłem jeździ Gdzie mozna naprawić webasto ? W sumie chyba wiem co jest grane, chciałbym oddać do pewniaka jednak... Może jakoś tam się pojawię na spocie, ale teraz trudno bo córka jest kąpana w godzinach spotowych
Łepski Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 jezu, Tomek dalej tym swoim padłem jeździ Gdzie mozna naprawić webasto ? W sumie chyba wiem co jest grane, chciałbym oddać do pewniaka jednak... Może jakoś tam się pojawię na spocie, ale teraz trudno bo córka jest kąpana w godzinach spotowych :shocked: :shocked: ty zyjesz :?:
GILI Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 jezu, Tomek dalej tym swoim padłem jeździ Gdzie mozna naprawić webasto ? W sumie chyba wiem co jest grane, chciałbym oddać do pewniaka jednak... Może jakoś tam się pojawię na spocie, ale teraz trudno bo córka jest kąpana w godzinach spotowych nie opowiadaj,że przyjedziesz,tylko przyznaj się,że założyłeś nareszcie łącze u siebie na księżycu
Bieniek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzisiaj pod praktikerem widziane b5 z ramkami klubowymi-jakis "jankes" czy cos takiego mial napisane
Tomeks Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 jezu, Tomek dalej tym swoim padłem jeździ Gdzie mozna naprawić webasto ? W sumie chyba wiem co jest grane, chciałbym oddać do pewniaka jednak... Może jakoś tam się pojawię na spocie, ale teraz trudno bo córka jest kąpana w godzinach spotowych pre,ty łachudrooooo jak przyjedziesz na spota,musisz przywieź piwko,jako nowicjusz :gwizdanie:
GILI Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Szklanka dzisiaj do Gdyni wyprzedziłem rano 87aut :decayed: ..a kiedy jechałem już wolniej zarzuciło mi d*pę na zakręcie w Miszewie, na szczęście to nie początek zimy i dałem rady opanować maszynę :decayed: w drodze powrotnej widziałem efekt nieudanej kontry, dzwon za zakrętem,że aż przykro patrzeć do tego oba auta pełne ludzi..
lukasera Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 siema Panowie. Jak tam wygladaja warunki drogowe u Was? jakos w świeta bede jechał z Torunia do Gadnska, a wiec autostradką i później obwodnica 3m. Da sie ogarnąć temat bez problemu? bo u nas w łodzi to powiem szczerze,ze za ciekawie to nie jest. Śnieg zgarniaja,ale niczym nie posypują, wiec lód pod śniegiem czesto występuje...
antonio Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 siema Panowie. Jak tam wygladaja warunki drogowe u Was? jakos w świeta bede jechał z Torunia do Gadnska, a wiec autostradką i później obwodnica 3m. Da sie ogarnąć temat bez problemu? bo u nas w łodzi to powiem szczerze,ze za ciekawie to nie jest. Śnieg zgarniaja,ale niczym nie posypują, wiec lód pod śniegiem czesto występuje... DK nr 1 i obwodnica dzisiaj git
Rekomendowane odpowiedzi