Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olo,100lat kanalio ;):drunk:

• Odpowiedzi 24.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomeks

3230

• antonio

1953

• Bieniek

1932

• GILI

1288

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Olo,100lat kanalio ;):drunk:

dołączam się do życzeń :kwiatek:

Opublikowano

najlepszego OLO ! :wink4:

Opublikowano

najdłuższego, najtwardszego OLO

Opublikowano

Dołączam się do życzeń :hi:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

III Zlot Olsztyn - Elbląg - Pomorze już powoli widać...

najsampierw proszę o oddanie głosu w ankiecie

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183100.0

Opublikowano

Najlepszego :kwiatek:

Opublikowano

najlepszego :oklaski:

Opublikowano

Patrzta co dziś rano odebrałem z poczty, dorwałem na allegro okazyjnie. Proste, nie zniszczone, stan bdb za 650 zł :shocked: :> Ori Avus I z Audi S4 C4, 16", na zimówki jak znalazł, najfajniejsze że mają ET 37 w odróżnieniu od reszty fabrycznych z ET43 :gwizdanie:

avusi.th.jpg

Opublikowano

Patrzta co dziś rano odebrałem z poczty, dorwałem na allegro okazyjnie. Proste, nie zniszczone, stan bdb za 650 zł :shocked: :> Ori Avus I z Audi S4 C5, 16", na zimówki jak znalazł, najfajniejsze że mają ET 37 w odróżnieniu od reszty fabrycznych z ET43 :gwizdanie:

avusi.th.jpg

za***iste :slina:

odsprzedasz mi ?

:evil:

Opublikowano

Trzeba było allegro śledzić zamiast na redtube ciągle siedzieć :tongue4: Ale powiem Ci, że ostatnio sporo tam na felgach siedzę i często się tam okazje trafiają, szczególnie w rozmiarach 16-17". Teraz jest chyba najlepszy okres na zakup felg, ceny są niższe bo nikt kół nie szuka. Kto chciał na zimę to już dawno kupił a na lato jeszcze nie szukają bo za wcześnie.

Opublikowano

masz te 19-stki jeszcze???

Opublikowano

musiałbym założyć na jedną stronę na samochód i zobaczyć jak by się prezentowało :cool1:

Opublikowano

A masz s-line albo inną glebę? Bo jak nie to będzie za wysoko :decayed:

Opublikowano

No to styka, tak jak u mnie. To kiedyś możemy się ustawić i podjadę z felgami to założysz i sprawdzisz.

Opublikowano

malnąć je w grafit :mysli:

190caea64d6a8dd8.jpg

Opublikowano

No też o tym myślałem. Czarny ginie a grafit w sam raz. Ale ja najchętniej to bym w kolor poszedł, czyli jakiś biały albo czerwony. Ale w kolor to lepiej jakieś "pełne" felgi w stylu patelnie z A8 albo chociaż jakieś z szerokimi ramionami. Bo te to średnio się nadają na białe albo inne oczojebne, za wąskie ramiona mają. Dlatego chcę właśnie zmienić na jakieś pełniejsze z rantem, będzie lepsza baza do dziwactw w stylu wheelwhores.com :decayed:

Opublikowano

pożyjemy, zobaczymy

a tak na marginesie - ma ktoś z was odstąpić wolną, niepotrzebną naklejkę klubową ?

Opublikowano
:bry: