antonio Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 w środę grill u Olka ale gdzies na 19;30 oczywiście prowiant każdy sobie, węgielek chyba został z ostatniego razu[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 11:19_________________________________________________Tomeks ten mój znajomy już nie ma
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 to lipa,jakbyś coś słyszał,daj znać Grill u Oli
lukasera Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 a da się w ogóle wygrać polską mowę da się, Alvaro mi tam kiedyś tłumaczył co i jak...
wypsiu Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 a da się w ogóle wygrać polską mowę da się, Alvaro mi tam kiedyś tłumaczył co i jak... zgłoś się do Gilego .............będziesz miał po Kaszubsku ....
Łepski Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Łepski, widzę że przesyłka z nowymi felgami do jettsona doszła. Ale powiedz, chciało Ci się aż 4 kursy na pocztę robić? RSy :jerk:
alvaro Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Chłopaki bedzie ktoś w jarosławcu co ma navi pomiędzy zegarami z PL językiem? potrzebuje wgrać do swojej polskią mowę... Kombinowałem z różnymi płytami, przestawiałem tam ten angielski metryczny itp, ale gadac po PL nie chce. Pewnie soft jakiś nowszy potrzebuje i nie wiem,czy sama płyta coś pomoże... W SETTINGS ustaw język każdy inny jak ANGIELSKI metryczny a następnie właśnie ten ( ANG metryczny) bo "pod" nim jest PL lektor chyba że masz mapę PL\Czechy ale bez PL lektora to sięzesrasz a nie ustawisz Pumeks u mnie też ni c**ja z tym co Antonina pisze :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Pumeks u mnie też ni ptaszka z tym co Antonina pisze :gwizdanie: :kwasny takie z was buraki,jak z koziej dupki trąbka :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 może jutro spot na skwerze ? nie kombinuj :bicz3: :bicz3: :bicz3:...grilla robimy u Oli ,browar,koks i dziwki,będzie git
antonio Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 może jutro spot na skwerze ? nie mieszaj małolat
Rdzewek_RdK Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 nie mieszaj małolat po pierwsze się starzec największy odezwał.. :gwizdanie: po drugie masz może z 30km i jesteś na miejscu więc nie kozacz
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 nie mieszaj małolat po pierwsze się starzec największy odezwał.. :gwizdanie: po drugie masz może z 30km i jesteś na miejscu więc nie kozacz przestań się mazać,dawaj do Oli ...przegonisz parcha po obwodnicy,sprawdzisz spalanie na 19" przy 250km/h
Rdzewek_RdK Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i tak mnie wnerwia aktualna dynamika.. jednak czuć wagę i średnicę przy przyśpieszeniu.. ale ja tam raczej wolę zakręty niż długie proste
mydlo Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Siema. Kto się buja po jakichś większych sklepach motoryzacyjnych ???
antonio Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 chyba mam taką żarówkę z lamp od A6 wezmę Ci na spota, nie zapomnij że grillowanko dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi