Kimi Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 aaa Kimi,dzięki za browarek aaa na zdrowie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 h*jowy spot i wyjechałem wcześniej... ..... bo dietetyczka zabroniła żreć kiełbachę z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 h*jowy spot i wyjechałem wcześniej... Nawet się nie pożegnałeś ;( ;( ;( :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 bo deszcz padał, jak poszedłem do Jacka żeby odjechał to jeszcze jakaś dziewczyna TTką podjechała i poprosiłem odrazu, żeby wyjechała bo wkońcu by mnie zablokowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 No no ale dzisiaj ludzi było, jak za starych dobrych czasów Lodówa fajnie wygląda Twoja polówka w akcji I mruczy też nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 bo deszcz padał, jak poszedłem do Jacka żeby odjechał to jeszcze jakaś dziewczyna TTką podjechała i poprosiłem odrazu, żeby wyjechała bo wkońcu by mnie zablokowali Nie no, luzik, nie tłumacz się, przecież żartuję :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Łepski Stówka :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Podziękował jeszcze raz za życzenia i spota :> Piwko wypijemy na Manii, jak dobrze pójdzie to będą i zmrożone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 najlepszego Łepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzień dobry chłopaki! :kox: A ja znowu na spot nie trafiłam, bo wczoraj rzekomo bombę podłożono w galerii i byłam akurat w pracy, ewakuowano nas, torebka została w Sephorze, a że ni nie chciało mi się czekać, to wróciłam do domu bez auta i torebki. Obiecuję, ze za tydzień będę Ps. Łepski spóźnione życzenia urodzinowe! :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ... bo wczoraj rzekomo bombę podłożono w galerii i byłam akurat w pracy, ewakuowano nas, torebka została w Sephorze, a że ni nie chciało mi się czekać, to wróciłam do domu bez auta i torebki. pewnie Twój Man to zrobił bo chciał Cię szybciej mieć w sypialni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Siemano :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Bieniek podobno jakiemuś kierowcy całusa posłałeś i gość był w takim szoku, że wj.ebał się w barierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Oj delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 No to teraz jesteś postrachem trójmiejskich ulic jak MAD MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Tak jak Ty ,jak sciagniesz czapke.Dobrze,ze masz ciemne szyby :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi