Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 za***iście antonio,nie mogę się doczekać
Ambro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 A co tu niezrozumialego ... ? nie dosc ze jest Bixen to jeszcze na dlugie dolozony xen ... A z zewnatrz to niemal ze S4 przeciez silnika nie widac To wytłumacz mi co to jest bi-ksenon ? :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 to jest xenon w lewej i prawej lampie,czyli podwójny
Alona Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kupiłam Leona 11.2006 :> serwis ASO (mam nadzieję ) do końca w Holandii, 25.11.2011 sprowadzony przez handlarzy do Niemiec Jutro wrzucę focisze jakieś :gwizdanie: Żeby nie było: 1,9 tdi 105 PS, BLS ale chyba ktoś mi bonusa dał, bo leci lepiej niż Paździoch! Jutro sprawdzamy z Zoltim co siedzi tam pod maska tempomat navi multif skórzana kiera kubełkowe fotele czujnik deszczu samosciemniajace sie lusterko czyjnik cisnienia w oponach parktronik tył skórzana gała skórzany podłokietnik i cos tam jeszcze, nie pamietam ksenonu brak i skór... ale dam jakos rade kolor zobaczycie sami i ocenicie
Ambro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 No to gratulacje ale do Tune-Upu na program pojechałbym od razu
Alona Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 No to gratulacje ale do Tune-Upu na program pojechałbym od razu chyba Cię Bóg opuścił :naughty:
Szupryk Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zoltar ogarnie ładny sofcik. Graty fajnego auta. Kolega ma 1.9TDI BXE 2007r. zrobiony przez Zolcia na 140-km i fajnie się napedza
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 mydło,i nikt ci nie złożył wczoraj życzeń sto lat życzy ci twój jedyny kolego w klubie
wypsiu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 mydło....STÓWKA... [br]Dopisany: Grudzień 09, 2011, 12:29:17_________________________________________________ mydło,i nikt ci nie złożył wczoraj życzeń Bo wszyscy czekają na fotki Leona....
mateogda Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bo wszyscy czekają na .... "Wszyscy" to w środę czekali, a on się nawet nie pojawił.... Wszystkiego naj.... mydło!
Bieniek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bieniek, zdjąłeś głowice? Nie Leze chory w lozku.
wypsiu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Słyszałem że się lansowałeś Tomeksa B7 na zimnym łokciu....
Rekomendowane odpowiedzi