Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie koszta takiego kompletu webasto?

Koszt to około 1000zł - sterowanie tylko z samochodu(ustawiamy godz o której ma się włączyć)

Jeżeli chcesz mieć sterowanie na pilota to trzeba doliczyć jeszcze 500-600zł

Montaż można samemu ogarnąć mając kanał. Najwięcej problemu jest z przeciągnięciem wiązki elektrycznej

[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 17:58_________________________________________________

do tego tylko jakiś programator

W b6/b7 wystarczy oryginalny sterownik od webasta, i wszystkie info mamy na fisie. W większości przypadków sterownik jest już z piecem, mało handlarzy go odkręca

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A jakie koszta takiego kompletu webasto?

Koszt to około 1000zł - sterowanie tylko z samochodu(ustawiamy godz o której ma się włączyć)

Jeżeli chcesz mieć sterowanie na pilota to trzeba doliczyć jeszcze 500-600zł

Montaż można samemu ogarnąć mając kanał. Najwięcej problemu jest z przeciągnięciem wiązki elektrycznej

[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 17:58_________________________________________________

do tego tylko jakiś programator

W b6/b7 wystarczy oryginalny sterownik od webasta, i wszystkie info mamy na fisie. W większości przypadków sterownik jest już z piecem, mało handlarzy go odkręca

Dla mnie najgorsze było wpięcie się w wode i umiejscowienie tego, wiązka To nie takie straszne. Ale w sumie w b6 2.5TDI mało miejsca to dlatego był taki problem :)

Opublikowano

w 2.5tdi trzeba dawać pionowe i chyba ściągać zderzak do montażu? W 1.9tdi jest dużo łatwiej, bo jest dobry dostęp od dołu i góry

Opublikowano

w 2.5tdi trzeba dawać pionowe i chyba ściągać zderzak do montażu? W 1.9tdi jest dużo łatwiej, bo jest dobry dostęp od dołu i góry

No my akurat upchneliśmy z prawe strony na dole przy półosi i jest normalny piec poziomy :) kiedyś musze cyknąć fotke jak kolega wjedzie na podsnośnik :wink4:

Opublikowano

a nie wiesz ile mu pali na godzinę? i jak znosi to akumulator np w zimę?

Opublikowano

nie dygaj w ciężarówce pali 0,6 litra/godzina,a jest większe i ma więcej do ogrzania.

Opublikowano

Nie wiem, nie mierzy tego. Ale mało napewno :tongue4: Jak masz dobry aku To nie ma co peniać, jemu daje rade bez problemu :wink4:

Opublikowano

a jak podłączyliście się do zbiornika paliwa? zmienialiście pompkę na taka z wyjściem na webasto czy wierciliście otwór?

Opublikowano

Trójnik przed filtrem paliwa i hula aż miło :decayed:

Opublikowano

Kto dzis bedzie?

Opublikowano

Dzisiaj rano przy odpalaniu auta usłyszałem dziwny dźwięk spod maski, otworzyłem i zajrzałem a z alternatora (chyba dobrze myślę że to z niego) wydobywał się taki metaliczny odgłos. Po chwili jak auto pochodziło ustało ale później jak ostygł znowu to samo. Czy to szczotki albo łożysko? I tak sam tego nie zrobię i podjadę do elektryka ale chciałbym chociaż wiedzieć co to może być?

Opublikowano

Raczej to:

78f996ea5fd248a9ac06bfcece2757d0.jpg

Opublikowano

A co to jest :mysli:

Opublikowano

Sprzegielko alternatora.

Opublikowano

Kto dzis bedzie?

mnie nie będzie :hi:

Opublikowano

Sprzegielko alternatora.

A jak cenowo wygląda to ustrojstwo :gwizdanie:
Opublikowano

Nie wiem.

Opublikowano

Sprzegielko alternatora.

A jak cenowo wygląda to ustrojstwo :gwizdanie:

za sprzęgiełko firmy INA (idzie na pierwszy montaż) płaciłem 140zł. Koszt wymiany 50zł. (w tym profilaktyczna wymiana łożysk w alternatorze)

Opublikowano

wladi kieruj się na AZ i OLO Ci to ogarnie

Opublikowano

wladi kieruj się na AZ i OLO Ci to ogarnie

Dzięki antonio ale właśnie narazie nie będę u Olka, a specjalnie nie będę jechał bo pewnie ma roboty pełno. Jak nie zrobię to najwyżej podjadę ale za dwa tyg bo wyjeżdżam w niedzielę na narty...