Bieniek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ja odpadam dzisiaj.chory jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 może matarnia dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Olo cos wspominal o odpierdalaniu grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Olo cos wspominal o odpierdalaniu grila no dobra jak grill dzis bedzie to moge do pryszcza zajechac nawet hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audianka Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Nie miałam czasu wcześniej podziękować chłopakom z AZ serwis za pomoc z autkiem, więc DZIĘKUJĘ i kłaniam się nisko;) no i oczywiście Tobie Tomeks za przyjazd o 8.30 w piątek na Trakt. Na pewno się odezwę z dalszą częścią tego tematu. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Nie miałam czasu wcześniej podziękować chłopakom z AZ serwis za pomoc z autkiem, więc DZIĘKUJĘ i kłaniam się nisko;) no i oczywiście Tobie Tomeks za przyjazd o 8.30 w piątek na Trakt. Na pewno się odezwę z dalszą częścią tego tematu. Jeszcze raz dzięki. Nono Tomeks masz branie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ha,a jak wiecie,Tomeks nigdy nie wstaje wcześniej,jak o 11,wiec podziękowania są jak najbardziej na miejscu:cygaro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audianka Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tomeks tak szybko zniknął, jak się pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No to szacun dla Pana Tomka:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 i sam se taxi zamówiłem:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Tomeks będziesz dzisiaj może u:naughty: Olka to byś mi śruby zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 nieCo nie zapierdzielaj ale już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 fakju ewentualnie może se podjechac po nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dobra zobaczę jak będę gdzieś w pobliżu to pojadę ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- Tomeks daj znać czy mogę jutro podjechać w tej sprawie co rozmawialiśmy i o której:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 jutro bede wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ok dzięki:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Maciuś widziany dziś ok13tej w Kolbudach. niesamowita gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 A to Maciuś z klanu jeżdzi A4???:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Maciuś widziany dziś ok13tej w Kolbudach. niesamowita gleba Jak sam to z myjni wracałem a jak więcej osób to jazda testowa potencjalnych kupców ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- A to Maciuś z klanu jeżdzi A4???:shock3: To nie wiedziałeś? Podpisał kontrakt na następne 10000 odcinków klanu i sprawił sobie Audi za premię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi