Łepski Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Permabond 820 GEL, tylko nie wiem jak z glikolem W poniedzialek moge Ci flaszke dostarczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Koledzy co jest potrzebne i gdzie najlepiej kupić i zamontować RNSa? Auto jest,po kradzieży i w miejscu oryginalnego siedzi jakiś telewizor dotykowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bieniek ma jakąś miejscówke gdzie za 2tysie montują rns z nowej A3 z panelem od A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bieniek ma jakąś miejscówke gdzie za 2tysie montują rns z nowej A3 z panelem od A4 Nie będzie chyba musiał wsiadać do auta... panel od A4 jest taki sam jak w Superbie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 w superbach był chyba rns-d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie wiem nie znam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pany macie może dojazdówkę 17cali muszę coś oblukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 w superbach był chyba rns-d zaciągnąłem języka i powinien być rns 510, columbus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 może w srode matarnia,co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 może w srode matarnia,co?Zależy ile będzie osób bo w trzech bez sensu na matarnie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ja jak się wyrobię to przyjadę - bez znaczenia mi to czy matarnia czy pruszcz. Tak czy siak daaaawno mnie nie było więc to dla mnie bez znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No kuźwa w końcu rusz tą d*pę i dawaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wladi mam jeszcze roboty od .... jak uda mi się wcześniej skończyć to przepalę mojego ulepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobra jak coś to się widzimy w środę ja jutro będę po robocie u Olka na chwile bo znowu mi się zapaliły klocki i chcę podjechać bo chyba kabelek się urwał od czujnika:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 leniu zrób se sam te kabelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Myślisz że mam czas kłaść się pod autem jak wracam z roboty to już ciemno prawie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ja się nie kładłem aby zmasować kabelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mi już właśnie raz masowali i teraz nie wiem co tam jest grane nie chcę grzebać tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dotknął tarczy i się przetarł, podlewaruj, ściągnij koło i zmasuj od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi