antonio Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 k**wa koleś przysłał bez mocowania a jak zadzwoniłem i pytam czemu nie ma to stwierdził że Ci co od niego pakowali połamali to mocowanie:facepalm: a mi nie jest potrzebna bez mocowania:kwasny: więc dogadałem się że odsyłam aaa no to gicio, dobrze, że chłop nie robił problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Prosty daszek jest,Alona Twoj typ:grin: podpisane było "boski Alvaro":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Tomeks, albo Bieniek macie jakis dodatkowy numer do Ola, bo neimoge sie dodzwonic na 503:) a mam sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dzwon do Jacka.Nr jest na stronie u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 sprobuje jutro na 798 ale ostatnio tel tez bym niedostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Prosty daszek jest,Alona Twoj typ:grin: podpisane było "boski Alvaro":grin: Ja mam rzadsze wąsy ale za to jeszcze gęściejsze brwi - u mnie nie ma przerwy między jedną brwią a drugą... ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 07:05 ---------- Nie potrzebuje kto zasilacza do stacjonarnego kompa ? Mam nowego Modecom'a Premium 430 oddam za 100 zł - zapłaciłem 169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 k**wa, dzisiaj sroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Panowie mogę liczyć na Wasz głos ? http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-251079/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Poszedł głosik:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Poszedł głosik:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 4 cie bije:whistling: ...ale masz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 4 cie bije:whistling:...ale masz:wink: dzięki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tomeks jak tam byłeś na spocie? Ktoś był jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ładna fotka po 14 jest już remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tomeks jak tam byłeś na spocie? Ktoś był jeszcze? nie byłem,nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Acha, no ja też narazie ciężko z czasem stoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ładna fotka po 14 jest już remis mam nadzieje że raz mi się uda, trochę z Wasza pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 czy inni kandydaci tez tak wysyłają prośby o głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo_sl Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Czyja a4 wczoraj koło 12-13 stała pod castoramą w Oliwie?? Józek726 masz głosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 nie szykuje sie moze jutro jakis spot bede w gdansku caly dzien..... moglbym podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi