MareekW Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wtryski 380ccm i K03S wystarcza Dev odezwij sie do mnie jesli mozesz bo nie moge wiadomosci do cb wyslac :/ Sory za ot
Shhaddoww Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Witam koledzy mam pytanie. Padła mi głowica w BFB, zakładam głowicę ADR i teraz mam pytanie czy zakładać wałki od ADR-a?? Doczytałem że wałki ADR-a mają ostrzejsze krzywki i wałki są kute. Czy zakładając wałki od ADR-a muszę modyfikować program ECU??? Czy bez modyfikacji programu silnik będzie pracował poprawnie??? Czy może zostawić wałki od BFB?? proszę o odpowiedź i jednocześnie o pomoc z góry dzięki Edytowane 8 Września 2014 przez Shhaddoww
elmo814 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) zakładaj kompletna gore od ADR, łańcuch tez nic w ecu nie czepiaj sie Edytowane 19 Września 2014 przez elmo814
Dev Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Glowica owszem ale zawory wydechowe musza być od AEB, nie od ADRa.
gregor10 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 zakładaj kompletna gore od ADR, łańcuch teznic w ecu nie czepiaj sie glowica od ADR nie zagra w BFB niestety
Rekomendowane odpowiedzi