misiek95 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 wychodzi na to ze jeździsz na samych srubach Bardzo możliwe, bezproblemowo od 20kkm. latem i zimą To nic ze na samych srubach bo to one właśnie trzymaja kolo. Rant na piaście jest glownie tylko po to żeby równo założyć kolo... Dowód na to? Są przecież plastikowe pierscienie. Gdyby kolo nie było wystarczająco trzymane przez śruby to zaraz by je pomielilo...Ale zawsze jest ta pewność jeśli jest wystarczająco dużo piasty żeby rowno założyć kolo zgadza się
darek995 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 Gdzie takie plastiki kupic?
misiek95 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Gdzie takie plastiki kupic?Raczej ich nie kupisz, ja pocialem mamy lampke, tzw. Solara, bo mi wymiar pasował Aa chyba ze o te centralne chodzi. Cytuj to będzie łatwiej Edytowane 14 Września 2014 przez misiek95
bialy986 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Gdzie takie plastiki kupic?Chodzi Ci o pierscienie centrujace? Na allegro jest tego pełno. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
darek995 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 No wlasnie mi chodzi o te plastiki do srub.
misiek95 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 No wlasnie mi chodzi o te plastiki do srub.No to tak jak pisałem, trzeba coś wyrzezbic:wink:
Rekomendowane odpowiedzi