arek199pl Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 Tak tylko ze mi wskazówki nie wariują tylko czasami wszystko spadnie do zera i za 1s wszystko wraca do normy
bediks Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 A to nie wariacja jak opadają ? Uważasz to za nic takiego? To sobie z tym jeździj i nie zawracaj gitary ludziom na forum skoro wiesz lepiej i nie dasz sobie wytłumaczyć jak ci ludzie piszą ze przez to przechodzili Wpisz sobie w Google licznik jaeger procesor motorola i poczytaj
marcin_franz Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Dokładnie, kolega bediks ma zupełną rację. Jeśli uwarzasz inaczej to temat do zamknięcia, bo innej rady jak wymiana licznika na vdo tutaj nie uzyskasz.
dread535 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 No nie...on dalej nie wierzy? Kupujesz licznik vdo. Musisz zlamac w nim klucz do immo i wbic swoj. W ten sposob mozesz uruchomic kazdy licznk do swojego auta. Dla wprawionego to kilka chwil. Jesli wybierzesz sobie taki z fisem to bedziesz mial opcje spalania itd. Ja juz przestaje obserwowac tego posta, bo ilez mozna;P Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
arek199pl Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Witam po ostatnim skrytykowaniu zrobilem swoje tak jak pisalem styki wyczyściłem przetarłem itp i 1000km i nic nie wariuje Edytowane 24 Września 2014 przez arek199pl
Rekomendowane odpowiedzi