stomi Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Hej. Mam taka zagadke, w komorze silnika paleta mi sie taka malutka wtyczka z bialo niebieskim kabelkiem, moze ktos sie orientuje gdzie mozna by ja wpiac?
quadral20004 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 jak cos nie było kombinowane to na bank musisz szukac gdzies jest samiec.kabelek jest niewielkiej dlugosci.wez male lusterko i szukaj.jednozylow kabel wskazuje na zwarcie na masie,pewnie jakis czujnik 1
jacek70 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Wtyczka od czujnika temperatury oleju. Biało-niebieski kabelek,1pin.
-sebo- Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Od tej wtyczki idzie kabelek do reszty i po chwili pojawia sie kolejna wtyczka. Ktoś kojarzy? Wie gdzie ma iść? Nie mam foto bo nie zrobilem
hosearkadio Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 mam tak samo znalazłeś gdzie ma ma pasować ta skuwka?
jacek70 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Biało- niebieski to już wiecie a dalej prawdopodobnie szary też miałem wolny. W pobliżu jest jeszcze jeden pojedynczy do czujnika ciśnienia oleju.
hosearkadio Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Biało- niebieski to już wiecie a dalej prawdopodobnie szary też miałem wolny. W pobliżu jest jeszcze jeden pojedynczy do czujnika ciśnienia oleju. możesz mi wskazać gdzie się znajduje ten czujnik temeratury w moim silniku ? ten szary jest wpięty do czujnika nad filtrem oleju, ale nie mogę zlokalizować tego drugiego
jacek70 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Oryginalnie jest prawdopodobnie w misie olejowej. O ile jest bo ja nie miałem. Jak zmieniałem zegary to czujnik wkręciłem w podstawę filtra oleju.
hosearkadio Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Oryginalnie jest prawdopodobnie w misie olejowej. O ile jest bo ja nie miałem. Jak zmieniałem zegary to czujnik wkręciłem w podstawę filtra oleju. dzięki jutro poszukam. Mam jeszcze jedna prośbe do ciebie ,napisałem nowy temat odnośnie zaworu DV, potrzebuję porady jak mobę go sprawdzić
Andrzej777 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Jest to opcja do temp oleju w zegarach na 6 wskażników
jacek70 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Dlatego ja czujnika nie miałem. Kupiłem licznik z sześcioma zegarami i czujnik temperatury. Co do instalacji to kabelek do czujnika jest często w standardzie więc prędzej czy później właściciel go wypatrzy i pyta: Co to?
Rekomendowane odpowiedzi