Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grill BLACK S LINE czy S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zwykły zderzak, to w takim razie poszukuje grilla który pasuje do zwykłego zderzaka a4 b7 i ma te pionowe chromowane paski (chyba taki grill wystepuje w A6)

a jak jest (z czego) wykonana chromowana ramka zwykłego grilla a4 b7 ?? jest to malowane ??

Opublikowano

ramka jest z tworzywa które jest pokryte chromem

Opublikowano

ramka jest z tworzywa które jest pokryte chromem

jak rozumiem, tworzywo malowane lakierem w kolorze chromowanym??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podepnę się.

Mam do roboty zderzak przedni i zastanawiam się czy przy okazji czegoś nie zmienić..

Czy są jakies grille warte zachodu, które pasują do S-Line? Porównywałem zdjęcia S4 i S-Line i mam wrażenie, że są bardzo podobne, chyba gra nie warta świeczki..

Natomiast te grille RS-look dostępne na necie są tylko pod zwykły zderzak, nic nie pasuje do S-Line:/

Mam w planach tak czy inaczej pomalować ramkę i znaczek na czarno.

Podoba mi się kratka użyta w tych RS-look a S4 tego nie ma i chyba poza odrobine mniejszym zagęszczeniem nie mogę się dopatrzyć różnic..

Opublikowano

RS4 ma strukturę plastra miodu. S-line pojedyncze pionowe użebrowanie, a S4 podwójne i szersze kratki. Każdy ma coś w sobie i co komu się podoba to już indywidualna kwestia gustu.

4066DSCN0399.JPGcfbce8bff88be631med.jpgf1.jpg

Edytowane przez afroo.

Opublikowano

A grill od RS4 w ogole wchodzi w gre? Wiem, że zderzak nie pasuje, ale to akurat logiczne - RS4 ma nadkola jak Pudzian bary;)

BTW dzięki afroo. za cynk z listwą od wydechów z S4:)

Wlasnie swoją odebrałem, będzie orkiestra dęta na 4 trąbki;)

Opublikowano
A grill od RS4 w ogole wchodzi w gre? Wiem, że zderzak nie pasuje, ale to akurat logiczne - RS4 ma nadkola jak Pudzian bary;)

Grill S-line/S4/RS4 pasuje do zderzaka S-line.

BTW dzięki afroo. za cynk z listwą od wydechów z S4:)Wlasnie swoją odebrałem, będzie orkiestra dęta na 4 trąbki;)

Montuj i pochwal się jak to w sedanie wygląda bo nie widzę, żebyś miał założony swój temat. :eusathink:

Opublikowano

Jeszcze nie mam, bo szykuje się kulminacja;)

Mam już wszystko do wydechu, mam nowe koła, jeszcze kratka i będzie zakładane wszystko na raz;)

Opublikowano

Szybkie Pytanie.

Czy kratki od halogenow z RS4 podejda pod zderzak S-Line czy tylko i wyłacznie pasuje Grill

Opublikowano

Szybkie Pytanie.

Czy kratki od halogenow z RS4 podejda pod zderzak S-Line czy tylko i wyłacznie pasuje Grill

Tylko grill , też chciałem kratki i d*pa leża w domu i czekają na kupca ...

Pozdro

Opublikowano

Szybkie Pytanie.

Pozdro

6962274762_945f1425f1_b.jpg

Tak to można przerobić

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Szybkie Pytanie.

Pozdro

6962274762_945f1425f1_b.jpg

Tak to można przerobić

To ori z RS4 B7 jak to zrobiłeś ??? :decayed:

Opublikowano

Nie moje, to z Nick's car blog z USA. Wycinasz swoją kratkę, wycinasz kratkę z RSa i wklejasz na klej

Opublikowano

Rozumiem ze zderzak DTM przedni oraz tylni mozna wrzucic normalnie zamiast S-Line ??? Czy trzeba cos przerabiac albo poprostu nie pasuje??

Opublikowano

przedni i tylnie pasuję bez problemowo ALE DTM jest pod zwykły grill, czyli SLINE i RS4 grill nie będzie pasował do tego zderzaka.

Opublikowano

tak jak pisze Lorence, zderzak DTM ladujesz normalnie i nie musisz nic przerabiac. Jedyne ale to grill - nie pasuje ten z Sline tylko zwykly lub DTM.

Opublikowano

zaopatrz sie w dobry klej do plastiku, dremel, szczypce do ciecia metalu i lakier czarny mat.

Przerabialem cos podobnego z kratkami halogenow.

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie do tych co już mają to za sobą - jaki grill kupic, żeby się nadawał do lakierowania? Wiem juz, że chromowana ramka w oryginalnym nie nadaje się do malowania (BTW mam zderzak S-Line).

Mógłby ktoś też podrzucic numer katalogowy i cenę grilla S-Line i grilla od S4?

Mam do wymiany z ubezpieczenia, więc można byłoby od razu kupic inny, jeśli nie kosztuje 3x tyle;)