lvkk Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Hej. Przedstawiam mój nowy nabytek Do tej pory jeździłem Leonem 1m z silnikiem ASV więc przesiadka na pomodzone BKC to zawsze upgrade, jeździ się bardzo przyjemnie. Oczywiście bolid na 1/4 to to nie jest, ale jako daily car jest świetnie. Ciężko jakoś podsumować modyfikacje, które zrobił w aucie Paweł (poprzedni właściciel), chyba szybciej bym opisał to, czego nie zrobił niż to, co zrobił ;P W skrócie, co wpadło do auta : - Body S3 - Lusterka RS3 - Bi-Xenon przód (wnętrze lamp Piano Black) - Poliftowe Ledy tył - Końcówki wydechu Octavia RS - Ori ramka grilla w Piano Black - Chromowane elementy pomalowane w Piano Black - Przyciemnione szyby - Fotele Alcantara - Kierownica z eSy - Pakiet przeciwsłoneczny - RNS-e - Cała konsola środkowa z polifta - Dekory wnętrza Piano Black - Zegary z polifta z szarymi blatami - Oświetlenie wnętrza LED - C/L Home - PDC - Podsufitka w alcantrze - Nakładki na pedały - Zaciski pomalowane w odcień lusterek Z modyfikacji mechanicznych: - Swap Hamulców przód/tył - Gwint - Jednomas + Turbo z ASZ Auto w tej chwili 170km/380nm Auto kupiłem na replikach 18' z S6 i te felgi prawdopodobnie zostaną na zimę, pytanie czy grafit czy czerń? Po głowie mi chodzi setup zimowy full black. Modyfikacje już po kupnie: - Felgi 18' Ori z S3 + Michelin Pilot Sport 3 O ile na zdjęciach te felgi wyglądały tak na 4/5 tak po założeniu na auto jest lepiej niż się spodziewałem. - Dystanse tył 15mm przód 13mm Przód jest ok, tył mnie do końca nie przekonuje. Plany: - Korekta + powłoka (wciąż się zastanawiam nad wyborem, ale prawdopodobnie C1 + EXO v2) Auto już czeka w kolejce, niestety termin dopiero na Listopad - Listwy progowe z S3 - Podłączenie grzanych stołków ps. Auto jeszcze na starych tablicach Edytowane 16 Września 2014 przez lvkk
Czary Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Bardzo ładna ale upchać zawsze coś jeszcze można. Osobiście zmieniłbym Felgi nie podchodzą mi te poliftowe.
iparts Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 No piękna Audica! Widać że masz także fajne plany, powinny wyjść one na dobre, także powodzenia
pablo_ua4 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Piekna sztuka juz nie bardzo jest co modzic
jozek726 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 wiem ale i tak ładny ale nie ładniejszy od czerwieni
lvkk Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Kilka fotek z wnętrza po dzisiejszym ogarnięciu GTechniq C6 edit Auto po korekcie lakieru, zabezpieczone Gtechniq C1 + EXO v2, na szybach pełen pakiet od Gtechniq'a. Zdjęcia kolegi z a3-clubu TheO : Edytowane 23 Października 2014 przez lvkk
jedrekx Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 już to mówiłem luapowi.. moim zdaniem najpiękniejsze A3 w PL!
dmdash Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zazdro, marzyłem zawsze o luapa aucie, ten kolor gniecie
lvkk Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Gwint po regeneracji. Nowa rolka założona. Zostało trochę walki ze spasem wszystkiego I fota ze znanym na forum b6
kufel26 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Audi piękna. Jak się jeździ na jednomasie? Są róznice w porównaniu do dwumasy?
black4 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witaj! Gratulacje autka! Widać, że worek pieniędzy jest weń wrzucony Morda z czarnymi wnękami lamp + pakietem czerń rewela! Wrzuć więcej fotek na nowym setupie! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi