Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak jak mówisz ,gratów mam już co nie miara:-) teraz czas na to by wszystko podłączyć:-) a fotele będą wkrótce :-) jeśli ktoś chętny na naleśniki fotel kierowcy w pełni elektryczny fotel pasażera elektryka ledzwi do tego podgrzewane stan super ,jakby co pw:-)

Opublikowano

Czyli na wiosnę wyjdzie w co się zbroiłeś przez zimę :decayed:

Program masz zamiar robić czy ten temat odpuszczasz ?

Opublikowano

fajne fanty..Mateusz podrzucisz ile dałes za klameksy?

Opublikowano
  • Autor

[/quote

program oczywiście że będzie:-) jeszcze niewiem gdzie go zrobić ale do wakacji musze juz zrobic:-)

Mod pt. Dwururka uważam za skończony:-) efekt oceńcie sami:-) mnie się bardzo podoba:-) i jestem mega zadowolony:-)

Przygotowanie tłumika z 2.7 TDI stan bardzo fajny który kupiłem od kolegi Siemiana,tak wyglądał zaraz po zakupie

20160104_132810.jpg

Tutaj już po wyczyszczeniu znacznie lepiej:-) naprawde zdrowa sztuka:-) 20160107_124516.jpg

20160107_124523.jpg

Zabezpieczony i pryśnięty farbą do tłumików, tutaj już na zdjęciu obcjęte końcówki ,specjalnie pod ultery

20160218_081632.jpg

I wreszcie oddycha na dwa płuca:-)

20160218_113730.jpg

Zawsze chciałem by moje tłumiki nie wystawały za bardzo ,dlatego wzorowałem sie kolegami z forum i według mnie jest bomba:-) 20160218_132415.jpg

I efekt finalny:-) :-) banana mam ciagle na twarzy:-) podziękowania dla mojego taty ,to on wykonał tą cała robote:-)oczywiście już z dokładka s line:-)

20160218_135550.jpg

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Ładnie siadły ulterki :thumbup1:

Opublikowano

Pięknie , tylko wydaje mi się ze ciut za blisko te ultery przylegają do dokładki . trochę szerzej i będzie ok . A takiego golasa miałeś , pięknie działasz - wydech jak nowy . :hi:

Chyba tylko takie złudzenie .

Opublikowano

Super się prezentuję :naughty:

program oczywiście że będzie:-) jeszcze niewiem gdzie go zrobić ale do wakacji musze juz zrobic:-)

Będę czekał na relację bo też mam zamiar gdzieś w okolicy wrocka zrobić :)

Opublikowano

Ultery wspawane, czy tylko nałożone i zaciśnięte opaskami? ;)

Opublikowano

No to teraz tył już naprawdę ma w sobie smak - brawo :)

Opublikowano

Jak możesz to te opaski obróć tak aby gwint był u góry - będą mniej widoczne .

Opublikowano
  • Autor

Jak możesz to te opaski obróć tak aby gwint był u góry - będą mniej widoczne .

Tak będzie zrobione,w przyszlym tygodniu bedą wymieniane spreżyny i przy okazji te opaski zostana obrócone:-)

Wydech tani nie był :-( ale teraz z perspektywy czasu wiem że lepiej było dołozyć troche więcej i mieć w ekstra stanie

No to teraz tył już naprawdę ma w sobie smak - brawo :)

Dzięki wielkie:-)

Super się prezentuję :naughty:

Będę czekał na relację bo też mam zamiar gdzieś w okolicy wrocka zrobić :)

Właśnie szukam jakieś miejsca ,moze ty moglbyś kogoś polecić?

Ultery wspawane, czy tylko nałożone i zaciśnięte opaskami? ;)

Zacisnięte opaskami:-)trzyma sie jak przyspawane:-)

Opublikowano

Norbas, dnia 18 Lut 2016 - 23:02, napisał:
Super się prezentuję

instruktor83, dnia 18 Lut 2016 - 20:47, napisał:

Będę czekał na relację bo też mam zamiar gdzieś w okolicy wrocka zrobić
Właśnie szukam jakieś miejsca ,moze ty moglbyś kogoś polecić?

Na razie znalazłem Ecu project oraz S-performance, a koło Poznania - Pachura motorsport

Czytam trochę po forach i w sumie nie wiem gdzie najlepiej. Nie ukrywam, że jak ktoś mega się zna na tym to i nawet kilka stówek bym podleciał :decayed:

Opublikowano

Odezwijcie sie do Roman_tyk z Wrocławia. Nie wiem jak z dieslami ale benzynki ladnie ogarnia.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

podwojny wydech marzenie ;D wyglad tylu diametralnie sie zmienia ;)

Opublikowano

H4mm3R. Ogólnie w ten samochód inwestuje ,to moja skarbonka:-) ,i jest niewiele jezdzony ,około 10 tys km rocznie , do wszystkiego mam inne Audi A3 8p:-)

Wpadła dzisjaj do mnie fajna paczka:-) tutaj podziękowania dla kolegi jozek726 ,to on jest znalazł i od razu się do mnie odezwał:-) ,troszkę poczekam z montażem ,ponieważ muszę dokupić odpowiednie boczki do nich:-) no i oczywiście fotele:-)

IMG_1211.jpg

w koncu dorwales :thumbup1:

Opublikowano

Koncowki ultery 90? Jest o niebo lepiej ale mozna pomyslec co by prawa koncowke troszkę lepiej spasowac. Też zaraz pakuje ultery bo te zwykle rurki odbieraja autu uroku :)

Opublikowano

[/quote

Mod pt. Dwururka uważam za skończony:-) efekt oceńcie sami:-) mnie się bardzo podoba:-) i jestem mega zadowolony:-)

Przygotowanie tłumika z 2.7 TDI stan bardzo fajny który kupiłem od kolegi Siemiana,tak wyglądał zaraz po zakupie

20160104_132810.jpg

Tutaj już po wyczyszczeniu znacznie lepiej:-) naprawde zdrowa sztuka:-) 20160107_124516.jpg

20160107_124523.jpg

Zabezpieczony i pryśnięty farbą do tłumików, tutaj już na zdjęciu obcjęte końcówki ,specjalnie pod ultery

20160218_081632.jpg

I wreszcie oddycha na dwa płuca:-)

20160218_113730.jpg

Zawsze chciałem by moje tłumiki nie wystawały za bardzo ,dlatego wzorowałem sie kolegami z forum i według mnie jest bomba:-) 20160218_132415.jpg

I efekt finalny:-) :-) banana mam ciagle na twarzy:-) podziękowania dla mojego taty ,to on wykonał tą cała robote:-)oczywiście już z dokładka s line:-)

20160218_135550.jpg

Witam, końcówki widzę połączone na obejmy, a jak połączyłeś z wydechem przednim ? Też obejmą czy spaw ? Ile wyniósł Ciebie ten zabieg łącznie ze wszystkim na gotowe ? :) No i jak z długością od tego 2.7 ? Pasuje p&p czy jakieś cięcia lub dokladki były ?

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano
  • Autor

Witam, końcówki widzę połączone na obejmy, a jak połączyłeś z wydechem przednim ? Też obejmą czy spaw ? Ile wyniósł Ciebie ten zabieg łącznie ze wszystkim na gotowe ? No i jak z długością od tego 2.7 ? Pasuje p&p czy jakieś cięcia lub dokladki były ?

Witam, końcówki widzę połączone na obejmy, a jak połączyłeś z wydechem przednim ? Też obejmą czy spaw ? Ile wyniósł Ciebie ten zabieg łącznie ze wszystkim na gotowe ? No i jak z długością od tego 2.7 ? Pasuje p&p czy jakieś cięcia lub dokladki były ?

Końcówki są połączone są na obejmy , odziwo druga cześć tez jest na obejmy,co do kosztów :-) to było ich trochę:-)

Tłumik 800zl z 2.7 TDI (p&p)mój był już z wszystkimi wieszakami:-)

Dokładka s line 240 zl nowa z aso

Osłony termiczne ,dwie sztuki mnie wyniosly 100zl

To tak z grubsza , nie liczac robocizny oraz różnych duperelek ktore tez kosztowaly okolo 100zl (jak np. Wd40, śruby do osłon termicznych ,pasta do tłumików itp.)

Koncowki ultery 90? Jest o niebo lepiej ale mozna pomyslec co by prawa koncowke troszkę lepiej spasowac. Też zaraz pakuje ultery bo te zwykle rurki odbieraja autu uroku :)

Racja co do prawej czesci:-) popracuje nad tym:-) ultery 90:-) zmieniaj bo warto:-)

Dobrze siadło :thumbup1:

Dzięki wielkie:-)

Opublikowano

Dobry spas końcówek (wystawanie) ;), tak ma być. W końcu tyłek wygląda jak trzeba :) dokładka sline i dwie rury na dobrych końcówkach robią robotę. :D

Edytowane przez arek_cccp