instruktor83 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) będą z b7 ale te były za grosze więc wziąłem ale będą będą wpadł też nieplanowany mod,czyli zapasówka + styropian i standardowe narzędzia moja b7 seryjnie była bez tego wypasu Edytowane 31 Marca 2016 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Przydatny mod Ja właśnie też jeszcze kompletuję Panel i przełącznik masz zamiar w sieci szukać czy serwis ?
instruktor83 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 przeglądam sieć i narzazie nic ciekawego nie widzę,ale szukam od b8
instruktor83 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) z tego co wiem to nie tylko w chromie , kolega shakal właśnie montował teraz takie pokrętło z b8 i to nie jest wersja chrom , a bardzo świeżo to wygląda Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez instruktor83
Norbas Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 z tego co wiem to nie tylko w chromie , kolega shakal właśnie montował teraz takie pokrętło z b8 i to nie jest wersja chrom , a bardzo świeżo to wygląda No widziałem, fajnie wygląda i trochę odświeża do tego jeszcze przyciski w chromie
instruktor83 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 nad przyciskami się jeszcze zastanawiam,ponieważ mam tylko dwie szyby w prądzie ,a będę rezał 4 el.szyby więc co do kompletu elektrycznych szyb jeszcze mam chwile do namysłu,ale pokrętło do składanych lusterek biorę na pewno z b8
Norbas Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No to spoczi A co tam za felgi masz zamiar pakować ?
FroS-t Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A mi to się nie podobają te Wasze srebrne pokrętełka i do lusterek i w RNS też nie
instruktor83 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A mi to się nie podobają te Wasze srebrne pokrętełka i do lusterek i w RNS też nie No to spoczi A co tam za felgi masz zamiar pakować ? teraz na pewno będą 19 , ale jakie dokładnie to na razie ci nie powiem , bo mam w głowie chyba z pięć wzorów
Norbas Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A mi to się nie podobają te Wasze srebrne pokrętełka i do lusterek i w RNS też nie Dobrze, że każdy jest inny teraz na pewno będą 19 , ale jakie dokładnie to na razie ci nie powiem , bo mam w głowie chyba z pięć wzorów No to nie jest źle, może w miesiąc się zdecydujesz na coś
instruktor83 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W sumie kupiłbym już:-) ale moja druga połówka uważa że są inne wydatki:-( i weź to przetłumacz:-)
rafi10612 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sam nie dawno zakupiłem pokrętło od b8 i wygląda super przyciski miałem zmieniać ale zrezygnowalem bo przy a3 nie działa tylna szyba a od b8 jest trochę rezania Pokrętło walnij sobie z chromem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
moglaj80 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 niezle pomodziles juz autko GRaTKI za podejscie do tematu wiesz juz wszystko na temat klap w wydechu jak to ugrysc ? Szerokosci i powodzenia w dalszym modzeniu
instruktor83 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sam nie dawno zakupiłem pokrętło od b8 i wygląda super przyciski miałem zmieniać ale zrezygnowalem bo przy a3 nie działa tylna szyba a od b8 jest trochę rezania Pokrętło walnij sobie z chromem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka szukam takiego niezle pomodziles juz autko GRaTKI za podejscie do tematu wiesz juz wszystko na temat klap w wydechu jak to ugrysc ? tym tematem zajmę się jak wróce z DE okolice czerwca niestety już jakieś małe pomysły są
rafi10612 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka U mnie to tak się prezentuje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 no właśnie któryś z dwóch wezme
biggman Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sam nie dawno zakupiłem pokrętło od b8 i wygląda super przyciski miałem zmieniać ale zrezygnowalem bo przy a3 nie działa tylna szyba a od b8 jest trochę rezania Pokrętło walnij sobie z chromem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka szukam takiego niezle pomodziles juz autko GRaTKI za podejscie do tematu wiesz juz wszystko na temat klap w wydechu jak to ugrysc ? tym tematem zajmę się jak wróce z DE okolice czerwca niestety już jakieś małe pomysły są w tym przełączniku nie podświetlana jest ta kropeczka bezpośrednio na pokrętle niestety, także jak dla mnie ten w pełnym chromie fajniejszy
Rekomendowane odpowiedzi