Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7] S4 V8 Supercharger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dwóch giermków się znalazło :kox: A Malik to już przecież praktyk jest nieziemski :kox: :kox: :kox: Winkle to Malika specjalność :good: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox::naughty:

Tylko pamiętaj, że jak przyspieszasz to żeby nie zamykać oczu :tongue4::naughty:

No tak, mega giga praktyk Poziek vel turbodymocośtam, powadzący w swoim życiu tysiące super furtypu Daewoo Nexia :polew:

Opublikowano

Mam na Ursynowie taki łuczek ostry i na mokrym nie raz tam dawalem w pipke > czesto auto sunelo niczym Pół-Q-FWD :gwizdanie

To musisz mi ten zakręt pokazać,na pewno jest niesamowity . Q może wyjechać przodem, tyłem jak i bokiem , łatwo jest to kontrolować.

Opublikowano

Dwóch giermków się znalazło :kox: A Malik to już przecież praktyk jest nieziemski :kox: :kox: :kox: Winkle to Malika specjalność :good: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox::naughty:

Tylko pamiętaj, że jak przyspieszasz to żeby nie zamykać oczu :tongue4::naughty:

No tak, mega giga praktyk Poziek vel turbodymocośtam, powadzący w swoim życiu tysiące super furtypu Daewoo Nexia :polew:

zalatuje mi tutaj SGHowym klimatem :decayed::naughty: :naughty:

a rozmawiamy o wyjeżdżającym przodzie a nie statusie materialnym :decayed: notabene status materialny to pierwszy front ataku jak już nie ma się innych argumentów nie tylko teoretycznych ale w twoim przypadku i empirycznych :kox::naughty:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 17:42_________________________________________________

No tak, mega giga praktyk Poziek vel turbodymocośtam, powadzący w swoim życiu tysiące super furtypu Daewoo Nexia

Co do tego fragmentu wypowiedzi to zapraszam cie na Ułęż. Opłacę ci paliwo, tor, opony.

Ty pojedziesz próbę a do nexii wsiądzie Wróbel i pojedzie te samą próbę.

Nexia wklepie ci 2-3 sekundy :good:

Opublikowano

Gdyby Audi było takie lipne to nikt by go nie kupował, tymczasem jakoś na ulicy to EVO żadko widać, STI również. A Poziek, zawsze chwali to co ma. Jak miał B6 to było rules i żadna fura nie podskakiwała, teraz zmienił wiarę to Audi beee, EVO cacy :sick3:

Miałem przyjemność jeżdzić tymi autami i jak dla mnie STI za małe i wcale nie szybkie (seria), EVO IX głośne jak sk....n, i mega turbodziura. Pozatym EVO X jakoś mnie nie mogło objechać (seria). Napewno każde auto ma swoich zwolenników. Osobiście bym się nie zamienił na żadne z powyższych. Nie podoba mi się ich wykonanie, jakość materiałów, hałaśliwość i pewnie jeszcze pare innych rzeczy.

Opublikowano

Nie ma co sie kłucic wyjezdza przodem i juz ;( Oczywiscie technika jazdy jest super wazna,ja puki co nie umiem dobrze nad tym panowac wiec pisze z własnego doświadczenia :) Jak kupowalem auto to Patryk(CompSport)mówil to samo a jemu chyba nie zarzucicie ze sie na tym nie zna :gwizdanie:

Opublikowano
do nexii wsiądzie Wróbel

eeee nie wierze ,hyhyhy

bryki z USA tez niby nie skręcają , a ostatnio wróbel wymiatał mustangiem i jak pamiętam był mocno zdziwiony, pozytywnie.

Opublikowano

Gdyby Audi było takie lipne to nikt by go nie kupował, tymczasem jakoś na ulicy to EVO żadko widać, STI również. A Poziek, zawsze chwali to co ma. Jak miał B6 to było rules i żadna fura nie podskakiwała, teraz zmienił wiarę to Audi beee, EVO cacy :sick3:

Miałem przyjemność jeżdzić tymi autami i jak dla mnie STI za małe i wcale nie szybkie (seria), EVO IX głośne jak sk....n, i mega turbodziura. Pozatym EVO X jakoś mnie nie mogło objechać (seria). Napewno każde auto ma swoich zwolenników. Osobiście bym się nie zamienił na żadne z powyższych. Nie podoba mi się ich wykonanie, jakość materiałów, hałaśliwość i pewnie jeszcze pare innych rzeczy.

Ale wez swoje RS4 i EVO X na tor bo to ze tam sa turbodziury to chyba norma tymi autami lata sie na wysokich obrotach,Ty nie masz turbo wiec nie masz T-dziury :)
Opublikowano

A Poziek, zawsze chwali to co ma.

:shocked: :shocked: :shocked:

Stary przejrzałeś moje wszystkie posty, że takie rzeczy piszesz ? Ja byłem i jestem zachwycony audi, szczególnie B5 i B8 i uważam je za świetne auta. Przy odpowiednich modyfikacjach tak jak na przykład w moim te samochody robią się bardzo szybkie i komfortowe.

Zupełnie nie wiem skąd wytrzasnąłeś te wnioski...nie znasz mnie więc z całym szacunkiem nie wkładaj mi do ust czegoś czego nie powiedziałem :decayed:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:01_________________________________________________

teraz zmienił wiarę to Audi beee, EVO cacy :sick3

bzdura

ty chyba masz do mnie wciąż pretensje, że siwek wklepał RS4 B7 cztery razy z rzędu :polew::tongue4:

Opublikowano

nie znasz mnie więc z całym szacunkiem nie wkładaj mi do ust czegoś czego nie powiedziałem :decayed

Poziek daje wkładac tylko tym co ich zna :decayed::polew:
Opublikowano

Tukan, a Ty weż EVO i jeżdzij nim codziennie do pracy i podczas pracy :) Jak widzisz wszystko ma coś dobrego i złego i nie ma aut idealnych i wszechstronnych. Przy odpowiedniej prędkości każde auto wyjedzie. Siła odśrodkowa czyni swoje.

Opublikowano

Osobiście bym się nie zamienił na żadne z powyższych. Nie podoba mi się ich wykonanie, jakość materiałów, hałaśliwość i pewnie jeszcze pare innych rzeczy.

Zgadzam się w 100%. Jak przesiadałem się do Evo musiałem zrezygnować z tych luksusów, które audi oferuje. Ale zajawka na winkle jest silniejsza :wink4:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:04_________________________________________________

do nexii wsiądzie Wróbel

eeee nie wierze ,hyhyhy

bryki z USA tez niby nie skręcają , a ostatnio wróbel wymiatał mustangiem i jak pamiętam był mocno zdziwiony, pozytywnie.

zagadaj do ulubieńca mężatek klubowych Tomaszusta :good: nie chodzi o brykę tylko o kierowce a z całym szacunkiem dla malika to wróbel w nexii zrobi z malika wiatrak w wypaśnej, megłajersowej, blututowej i wogóle giper giga prawie RSowej Sesie :polew::tongue4:

Opublikowano

Poziek, jaką pretensję, przecież to nie mi wklepałeś. Piszesz teraz że to są super auta, a co post to jedziesz, że nie skręca, nie przyspiesza itd. A lektura wszystkich twoich postów mi zbędna. Papieżem nie jesteś.

Poza tym i tak to co dla ciebie niewygodne to wykasujesz :)

Opublikowano

Tukan, a Ty weż EVO i jeżdzij nim codziennie do pracy i podczas pracy :) Jak widzisz wszystko ma coś dobrego i złego i nie ma aut idealnych i wszechstronnych. Przy odpowiedniej prędkości każde auto wyjedzie. Siła odśrodkowa czyni swoje.

Świetnie, że przyznałeś w końcu rację.

Można powiedzieć, że A4 jest najwszechstronniejszym autem do jazy na co dzień i lekko sportowej

a inne japońskie wynalazki typu sti, evo są do sieczki i zapitalania

i to żadna ujma przyznać się, że audi nawet wyczohrane w kosmos RS4 B7 do sieczki i zapitalania nie jest :polew: :polew: :polew::tongue4: [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:10_________________________________________________

[bzdura

ty chyba masz do mnie wciąż pretensje, że siwek wklepał RS4 B7 cztery razy z rzędu :polew::tongue4:

Jaką pretensję, przecież to nie mi wklepałeś. Piszesz teraz że to są super auta, a co post to jedziesz, że nie skręca, nie przyspiesza itd. A lektura wszystkich twoich postów mi zbędna. Papieżem nie jesteś.

Poza tym i tak to co dla ciebie niewygodne to wykasujesz :)

Nie lubię jak ktoś pisze bzdury na mój temat (a tym postem udowodniłeś, że tak właśnie jest) a potem jeszcze się przyznaje, że tematu nie zgłębił i nie sprawdził.

Zawsze robię polew z RS4 B7 do tego się przyznaje :decayed: Ale nigdzie nie napisałem, że to auto nie jest do szybkiego przemieszczania się, bo jest. Tylko nie do sieczki :tongue4:

Jak lubisz sieczkę kupisz inne. Lubisz blachary kupisz RS4 B7 :decayed:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:12_________________________________________________chłopaki pogadałbym ale idę na salsę

swoją drogą do czego ma prowadzić ta dyskusja jak ziomy piszą, że E9 ma turbodziurę kiedy to najszybciej wkręcająca się benzyna :kox:

może jechałeś jakimś padniętym ? :decayed:

Opublikowano

Ja używam samochodu na codzień, a nie na upalanki raz na jakiś czas. A bzdur nie piszę. Każdy ma to co lubi. A ty wkółko jak się uczepisz RS4 B7 to wisisz na nim, dopuki ci zwieracz nie puści.

Opublikowano

Poziek, a ja slyszalem ze te Evo to trudne do ogarniecia są... prawda to? :kox:

Opublikowano
A ty wkółko jak się uczepisz RS4 B7 to wisisz na nim, dopuki ci zwieracz nie puści

Oj udało mu sie objechać kobiete w RS4 , ma taki swój sukces , a ty sie czepiasz, wiesz jaka to satysfakcja ? :polew:

Ostatnio sie przeprowadziłem , w sobote rano coś rzęzi i rzęzi , mysle ku***a co za ch... kosi trawe z rana i to w zimie, patrze przez okno a tam sąsiad evo grzeje przed sieczką . hyhyhy

Opublikowano

Poziek, a ja slyszalem ze te Evo to trudne do ogarniecia są... prawda to? :kox:

Tu większość tylko słyszy co kto gada.

Zapewne zależy to od umiejętności i predyspozycji. Jak ważysz 200 kg, to niczego nie ogarniesz :)

Ja się Pożka nie czepiam, nie mogę powiedzieć że go nie lubię (tak jak zapewne podejżewa) itp, poprostu go nie znam. Niech upala sobie to co lubi, objeżdza emerytki i geriatryków - nic mi do tego. Ale mógłby czasem odpuścić gadki na temat wyższości tego co jest jego. A że mnie czasem zajeży to looozik. [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 18:39_________________________________________________

Ostatnio sie przeprowadziłem , w sobote rano coś rzęzi i rzęzi , mysle ku***a co za ch... kosi trawe z rana i to w zimie, patrze przez okno a tam sąsiad evo grzeje przed sieczką . hyhyhy

Brutalna prawda :hi:

Opublikowano

Ja się Pożka nie czepiam, nie mogę powiedzieć że go nie lubię

ja go nie lubię. :decayed:

a prawda jest taka ze rs4 to wygodny krazownik szos, choc szalu nie robi jak na swoje 38X KM. :naughty:

Opublikowano

Mylisz sie i to bardzo ;)

Poź jaki jest, taki jest - ale w tym temacie ma racje :tongue4:

To musisz mi ten zakręt pokazać,na pewno jest niesamowity . Q może wyjechać przodem, tyłem jak i bokiem , łatwo jest to kontrolować.

Bez ironii please... bo to zwykly luk. Sporo takich mozna znalezc.

Nie mniej jednak dopiero on mi uswiadomil, ze Q potrafi byc podsterowne na mokrym.

EVO IX głośne jak sk....n, i mega turbodziura. Pozatym EVO X jakoś mnie nie mogło objechać (seria). Napewno każde auto ma swoich zwolenników. Osobiście bym się nie zamienił na żadne z powyższych. Nie podoba mi się ich wykonanie, jakość materiałów, hałaśliwość i pewnie jeszcze pare innych rzeczy.

Tez bym sie nie zamienil :tongue4: