Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7] S4 V8 Supercharger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

E tam Poziu, jaki status materialny, jakie SGH? Esę mam na kredyt, raty mnie zabijają, żrę codziennie ryż z cebulą, a wcześniej to wogóle miałem cieniasa :wink4:

Opublikowano

Ono Twój i mój kolega PMN (Piotrek) posiada jak wiesz Shelbiego GT500 to auto jest ogólnie sztywniejsze od zwykłego Mustanga i owiele lepiej skręca od zwykłego Mustanga do tego PMN ma zawsze bardzo dobre opony a w takim aucie to jest ważne.

Opublikowano
A ty wkółko jak się uczepisz RS4 B7 to wisisz na nim, dopuki ci zwieracz nie puści

Oj udało mu sie objechać kobiete w RS4 , ma taki swój sukces , a ty sie czepiasz, wiesz jaka to satysfakcja ? :polew:

Ostatnio sie przeprowadziłem , w sobote rano coś rzęzi i rzęzi , mysle ku***a co za ch... kosi trawe z rana i to w zimie, patrze przez okno a tam sąsiad evo grzeje przed sieczką . hyhyhy

A idź pan w chu chu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

sie zejszczałem ;(

Opublikowano

Ostatnio sie przeprowadziłem , w sobote rano coś rzęzi i rzęzi , mysle ku***a co za ch... kosi trawe z rana i to w zimie, patrze przez okno a tam sąsiad evo grzeje przed sieczką . hyhyhy

:nabijasie: :nabijasie: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

A tak BTW to niezły OT się zrobił :) Moim zdaniem mozna zamknąć bo i tak kompresora do eSy nie kupię :tongue4:

Bryka idzie na sprzedaż na dniach :decayed: Powoli zaczynam demontaż. Wyjąłem już TEINa. Ktoś chętny? :)

Opublikowano

A tak BTW to niezły OT się zrobił :) Moim zdaniem mozna zamknąć bo i tak kompresora do eSy nie kupię :tongue4:

Bryka idzie na sprzedaż na dniach :decayed: Powoli zaczynam demontaż. Wyjąłem już TEINa. Ktoś chętny? :)

Czym Ty chłopie tera jeździć będziesz, przecież beemki to chu...ja se nie kupisz :decayed:
Opublikowano

i co malik evo tez bedzie grane?? :naughty:

Opublikowano

Ono Twój i mój kolega PMN (Piotrek) posiada jak wiesz Shelbiego GT500 to auto jest ogólnie sztywniejsze od zwykłego Mustanga i owiele lepiej skręca od zwykłego Mustanga do tego PMN ma zawsze bardzo dobre opony a w takim aucie to jest ważne.

No tak on zmieniał zawias , mi tez przyjechał w przyszłym tyg wymieniam, zobaczymy za co ten zawias tak chwalą :)

Malik jaki OT , sprzedawaj tego parcha , łykaj Nexie gaz sie wpierdoli i lecimy na lachony .Reszte przepijemy :D

Opublikowano

Malik daj znać co jeszcze demontujesz - może się skuszę na coś.. Na co zmieniasz esę?

Opublikowano

Miałem Nexię kiedyś dawno temu, f*ck jak to się psuło :evil: ale wtedy było to fajne auto :)

Malik zdradz tajemnicę co teraz kupujesz, albo czemu sprzedajesz S?

Opublikowano
  • Autor

... czemu sprzedajesz S?

Jak to czemu? BO NIE JEDZIE! :polew:

Opublikowano

... czemu sprzedajesz S?

Jak to czemu? BO NIE JEDZIE! :polew:

I wyjezdza przodem :decayed:
Opublikowano

A tak na poważnie Malik to na co będziesz zmieniał? :)

Opublikowano

No dobra, to że nie jedzie i wyjeżdza bokiem to już jesteśmy uświadomieni. Teraz chwila powagi i szczerości - dlaczego gonisz S ? I co dalej ?

Opublikowano

Bo życie jest za krótkie, żeby jeździć bez Turrrrboooo :decayed: T(urrrrbooo)DI ... :naughty:

Opublikowano

Malik zdradz tajemnicę co teraz kupujesz, albo czemu sprzedajesz S?

Nie ogarnia, za szybka :kox: :kox: :kox: :kox: Zbytnio wyjeżdża przodem :kox:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________

No dobra, to że nie jedzie i wyjeżdza bokiem to już jesteśmy uświadomieni. Teraz chwila powagi i szczerości - dlaczego gonisz S ? I co dalej ?

Sorki dopiero teraz doczytałem :decayed:

[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:55_________________________________________________

A bzdur nie piszę.

Odnośnie bzdur to miałem na myśli to, że piszesz coś o mnie mimo, że wcześniej nie zadałeś sobie trudu aby to sprawdzić. Czyli jesteś leniem co rzuca słowa na wiatr :decayed:

Prawdopodobnie zmyliło cie to, że jadę na rs4 b7 a to z kilku bardzo prostych powodów:

1) żenua z niedoborem mocy do deklarowanych 420KM

2) żenua z akcją serwisową i wgrywaniem jeszcze słabszego softu mającego chronić sprzęgło

3) żenua, że leci na opinii jaką wyrobiło sobie rs4 b5

A to, że siwy objechał rs4 to jest ciekawostka, którą łono może dowoli deprecjonować, akurat to zlewam :tongue4:

Czego nie zlewam są oficjalne czasy RS4 B7 na 1/4 mili w Polsce i dlatego też mam taki podpis pod avatarem jaki mam :decayed:

A co łesy Malika to trzeba przyznać, że kolejny projekt już skończony w 100%... :naughty:

No bo co, kiera od RS4 jest, Tein był, BT był, no i megłajers był. Styknie :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:21_________________________________________________

E tam Poziu, jaki status materialny, jakie SGH? Esę mam na kredyt, raty mnie zabijają, żrę codziennie ryż z cebulą, a wcześniej to wogóle miałem cieniasa :wink4:

po prostu poczułem się dogłębnie poruszony i zraniony twoją szyderą na temat mojej nexii... ;( :kox:

Opublikowano

No juz . Starczy. Nie gryźcie się dziewczyny.

Wpadnijcie kiedyś, to was objadę Stralisem i wszyscy będą happy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A co łesy Malika to trzeba przyznać, że kolejny projekt już skończony w 100%... :naughty:

No bo co, kiera od RS4 jest, Tein był, BT był, no i megłajers był. Styknie :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: Fakt, w B6 miałem większe pole do popisu. Tu nie było co rezać. Drugiego szyberdachu nie wstawię :decayed:

po prostu poczułem się dogłębnie poruszony i zraniony twoją szyderą na temat mojej nexii... ;( :kox:

Proponuję darmowe woskowanie megłejersem :naughty:

Opublikowano

A czy będzie dzięki temu szybsza ?? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

A czy będzie dzięki temu szybsza ?? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

naturalnie

powietrze bedzie berdziej opływało sliske auto :)

a najlepiej to go całego plakem nasmaruj to dopiero będzie opływowe