Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7] S4 V8 Supercharger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no malik to teraz zamiast inteligentny dom musisz sobie zrobić inteligentny samochód :)

będziesz pionierem u nas na forum :)

Opublikowano

Malik chłopie, ojcze rodziny ogarnij się chłopie i wstawiaj końpresora z culerkiem i niech wreszcie zacznie jeździć to pokancerowane z pokrzywioną maską padło :tongue4::lol1: albo kup coś pożądnego z tylnim napędem :polew:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

znacie strone producenta tej zabawki?

Opublikowano

znacie strone producenta tej zabawki?

wystarczy w googlach wpisac, to nie boli :wink4:

http://www.pes-tuning.com/

Opublikowano

Malik hehe konkretna decyzja :naughty:

Ale z EVO 9 nie ma szans...ja na pewnym spocie na Cargo widziałem pojedynek EVO 9 GT340 z Audi RS4 B5 podkręconym na 460KM i EVO wygrało o długość RS'a :good:

EVO to EVO :cool1:[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 21:23_________________________________________________Wszystko pięknie ładnie tylko te 496KM są pod warunkiem że seria S4 ma te 344KM i trzyma moc.... :gwizdanie:

wszystko zależy od kierowcy.

jakby się przesiedli to evo9 zostało by z tyłu i to dalej niż o 1 dł. auta

Opublikowano

Ale z EVO 9 nie ma szans...ja na pewnym spocie na Cargo widziałem pojedynek EVO 9 GT340 z Audi RS4 B5 podkręconym na 460KM i EVO wygrało o długość RS'a :good:

EVO to EVO :cool1:[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 21:23_________________________________________________Wszystko pięknie ładnie tylko te 496KM są pod warunkiem że seria S4 ma te 344KM i trzyma moc.... :gwizdanie:

co ty za bzdury opowiadasz ?? :tongue4:

na wprost jechać furą i zmieniać biegi potrafi każda tresowana małpa...

w zakrętach liczy się kierowca, na prostej liczy się auto

Opublikowano

malik - najpierw dokonaj zakupu, a później szukaj supercharger'a :naughty::kox:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=791384632

True true :good:

Opublikowano

mylisz się :tongue4: wystarczy przekroczyć odpowiedni monent obrotowy silnika i już masz straty.

Opublikowano

mylisz się :tongue4: wystarczy przekroczyć odpowiedni monent obrotowy silnika i już masz straty.

tak jak mówiłem...tego małpę też nauczą :naughty::kox:

Opublikowano

No, ale i tak nie każdy tak super sprawnie te biegi zmienia, jeden lepiej drugi gorzej :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie porównujcie evo 9 do s4 czy rs4 bo evo to auto do upalania i prawdziwego fanu daje na zakrętach a s4 to można szybko na wczasy zajechać :hi:

Opublikowano

jejkus - kolejny mądry, a pewnie nawet nie siedziałeś w RS4 :) Chcesz mi powiedzieć, że tym nie można upalać ?

Opublikowano

jejkus - kolejny mądry, a pewnie nawet nie siedziałeś w RS4 :) Chcesz mi powiedzieć, że tym nie można upalać ?

można...ale po co się męczyć z wyjeżdżającym przodem ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

można...ale po co się męczyć z wyjeżdżającym przodem ? :naughty: :naughty: :naughty:

No niestety S jest podsterowne kapke potwierdzone,a jak RS to nie wiem ale zapewne to samo :kwasny:.Niestety 2,7 V6 wazy duzo :disgust:
Opublikowano

To przesiądzcie się na rowerki :polew: wtedy nie będziecie marudzić.

Opublikowano

Co komu wyjeżdża ? Jak ktoś pływać nie umie to mu woda za rzadka , :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Forum pełne teoretyków. Ktoś coś widział, ktoś coś słyszał. I każdy specjalista :decayed:

Małysza też by nauczyli lepiej skakać a Kubice prowadzić boild.

Typowe :gwizdanie:

Opublikowano

Dwóch giermków się znalazło :kox: A Malik to już przecież praktyk jest nieziemski :kox: :kox: :kox: Winkle to Malika specjalność :good: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox::naughty:

Tylko pamiętaj, że jak przyspieszasz to żeby nie zamykać oczu :tongue4::naughty:

Opublikowano

Wybaczcie, ale akurat B5/6/7 Q z ciezkim silnikiem ma tendencje do wyjezdzania przodem na mokrym :cool1:

Dopiero w B8 jest rozlozona inaczej masa i jest podobno o niebo lepiej.

Mam na Ursynowie taki łuczek ostry i na mokrym nie raz tam dawalem w pipke > czesto auto sunelo niczym Pół-Q-FWD :gwizdanie:

Opublikowano

Wybaczcie

No nie wiem czy będzie ci dane, typowy teoretyku :kox: :kox: :kox: