Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 :decayed:

A byly takie w ogole? myslalem ze A8 to od 3.0 w gore :P

były... :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 19:52_________________________________________________

Moze troche z innej Beczki. Zamierzam przeprowadzic sie do Bristolu. Byl tam ktos moze? Slyszalem ze swietne miasto i wogole. :)

o ile dobrze pamiętam to Paweł paw1972-jest z Bristolu,ale dawno Go tu nie widziałem-prędzej na AKP :wink4:
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też dycham zmieniło się tylko to że sprzedałem audi i mam mazde 626, ale tylko do wakacji w planach jest Audi a8 2.8 V6 :decayed:

Maciek jak juz bedziesz kupywac to szukaj quattro a na pewno nie pozalujesz..... :good:

Opublikowano

Dzieki szkopek napewno bede szukał z napedem na 4 kapcie :)

Opublikowano

Dzieki domjenick. Zagadam tam do niego - odnalazlem go :cool1:

Troche duzo tu Mackow sie narobilo. Tylko na tej stronie widze 3-ech :evil:

Opublikowano

Szkopek co tam u Ciebie kolego jak Twoja Niunia A4 . Ja zakupiłem Yamaha Virago XV 1000 i teraz ona pochłania mój czas :wallbash:.Wersja USA i to co potrzebuje to kupuje u nich :confused4:.

eda42d1ad4a08259m.jpg

Opublikowano

Ale piękna maszyna, szkoda że nie mam prawa :kwasny: jazdy tez bym polatał takim czymś wkoncu lato idzie.

Opublikowano
  • Autor

a jaki problem zrobić?

Opublikowano

Szkopek co tam u Ciebie kolego jak Twoja Niunia A4 . Ja zakupiłem Yamaha Virago XV 1000 i teraz ona pochłania mój czas :wallbash:.Wersja USA i to co potrzebuje to kupuje u nich :confused4:.

eda42d1ad4a08259m.jpg

moj traktor juz odpalony,musze jeszcze tylko zmienic zderzak i zalozyc mniejszego icka bo juz mi sie nie podoba taki wystajacy na pol zderzaka.......... :kox:

Yamahy tylko pozazdroscic :slina: ,Kamili tata tez sobie cos podobnego zafundowal,wiec bede mial czym polatac jak bede w Polsce....

[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:04_________________________________________________Albinek a dlugo sie czeka na przesylke z USA?????

Opublikowano
  • Autor

zalozyc mniejszego icka bo juz mi sie nie podoba taki wystajacy na pol zderzaka.....

a nie możesz drugiego zamontować po drugiej stronie?
Opublikowano

Czekałem tydzień :) , nie jest źle. Faktycznie Dominik ma racje , możesz założyć dwa , po jednym z każdej strony i ori. Jest gdzieś opis takiego modu ale w B7. to i w B5 tak samo.Maciek thanks :good:.

Opublikowano
  • Autor

skoro w 1,8T upchniesz dwa-to i u Ciebie też da radę...

Opublikowano

Może kiedyś zorganizujemy jakiś weekendowy zlot? Z Irlandii też by parę osób przyjechało pewnie:D

Opublikowano

u mnie dwa nie podejda bo jest po drugiej stronie skraplacz od klimy,a pozatym slaby tam po bokach przelot powietrza.Mam juz zato zamowionego icka z ebaya wiec tylko czekac.............. :cool1:

Albinek a co do motoru dokupywales?????

Opublikowano

Zestaw naprawczy gaźników. Chyba będę jeszcze musiał kupić zestaw naprawczy rozrusznika :kwasny:. No cóż żeby było dobrze najpierw musi być żle. Motroek kupiony na E-bay.Nie wyszło żle. To Limited Edition.

Opublikowano

Panowie znowu troche z innej beczki. Zauwazylem ze w Angli bardzo malo niuniek jezdzi z ori xenonami. Znalezc B7 z bixami jest dosyc ciezko a o B6 juz nie wspomne. Macie takie same spostrzezenia? Nawet wypaski B6 s-line 1.9 TDI quattro czesto widuje ale bez xenow. Co za porazka :naughty:

Opublikowano

To samo w Irlandii. Xenony zaczeli kupować dopiero w B8 bo LEDy to hicior :D

Opublikowano

To samo w Irlandii. Xenony zaczeli kupować dopiero w B8 bo LEDy to hicior :D

Dokladnie dopiero w B8 czesciej widac :)

Opublikowano

a ja ostatnio spotkalem a4 xenonem w avancie i na dodatek w takim samym kolorze jak bylem na zakupach i az zachcialo mi sie spryskow ori bo prawie ich widac nie bylo , tak ladnie wpasowane ze same naciecia odroznialy sie a tak poza tym tamta miala 2.5 pod maska heh

Opublikowano

Panowie znowu troche z innej beczki. Zauwazylem ze w Angli bardzo malo niuniek jezdzi z ori xenonami. Znalezc B7 z bixami jest dosyc ciezko a o B6 juz nie wspomne. Macie takie same spostrzezenia? Nawet wypaski B6 s-line 1.9 TDI quattro czesto widuje ale bez xenow. Co za porazka :naughty:

Dokladnie tak jak mowisz, zauwazylem to samo, B7 z xenonem to rzadkosc, wiecej chyba RS4 jezdzi niz zwyklych A4 z xenonem :)

Dlatego po zalozeniu ori xenon lampek czuje ze zyje :tongue4:

Opublikowano

ja kupilem ori lampy z ksenonami ne jebaju z s4 i nie dzialaja :kwasny: po wlaczeniu zapala sie i gasna a po tem juz tylko klikanie slychac :kwasny: a ori balasty pewnie drogie beda............. :wallbash: