Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Andrzej-sam wiesz,że bez tego jeździć się nie da :disgust:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem ,wiem :(. Rozmawiałem już z organizatorami zlotu i wyjaśniłem im co się stało. Niestety będziesz lżejszy parę stówek :thumbdown:.

Opublikowano
  • Autor

Wiem ,wiem :(. Rozmawiałem już z organizatorami zlotu i wyjaśniłem im co się stało. Niestety będziesz lżejszy parę stówek :thumbdown:.

niewiele da się na to poradzić-coraz więcej pieniędzy "włożonych" w auto i nawet ,jeśli miałbym sprzedać to i kupić inne -nowsze-chyba pozostałbym przy tym,co mam,przynajmniej jestem pewny,co zostało wymienione i jak długo na tym pojeżdżę...
Opublikowano

Domjenick a gdybyś zapakował się do Andrzeja BLB. Nocleg masz u mnie w bezpiecznym towarzystwie pomiędzy Albinkiem i Zygim (oraz Matysssem i Beatą w drugim pokoju). A więc koszta zerowe. Nie musisz martwić się o % bo podzielę się z Tobą tym co ja będę grzał, czyli wszystkim co popadnie :> . Z głodu też nie pozwolę Tobie umrzeć. A więc ? Okazja jest idealna, trochę odpoczniesz i nabierzesz sił przed naprawą CCCO.

Paweł

Opublikowano
  • Autor

pierwszy krok już jutro,a potem kolejne-dzięki Paweł-ale nie dam rady nawet przyjechać

Opublikowano

A ja zaraz jadę do Alton Towers ( podobno najwieksze wesołe miasteczko w Anglii ) jak widziałem zdeicia i filmiki to naprawde grubo tam jest :> Oj zedre sobie gardło :wink4:

Opublikowano

Jak ktoś ma zamiar wybrać się do Bristolu na zlot to może jechać ze mną . Jadę sam i mam wolne miejsca w aucie :> .

Opublikowano

Wielka szkoda Domjenick. Ale jak by coś to zaproszenie dalej aktualne - tym bardziej, że masz też transport z Andrzejem jak i nocleg.

pozdr.

ps. Andrzej czy twoi znajomi zrezygnowali ?

ps. 2 - uruchomiłem listę na ewentualne śniadanie. Jeśli będzie większe zainteresowanie to są szanse, że śniadanie będzie. Koszt 4 f od osoby. Jak chcesz to mogę Ciebie zapisać.

Opublikowano

Ja i moi znajomi Dawid i Justyna piszemy się na obiad , śniadanie i LASEREY :)

Opublikowano

Witam,a czy jest ktoś może z okolic Wolverhampton (ew. West Midlands) ? :hi:

Opublikowano

Siemka ja niestety nie dam rady przyjechac bo wlasnie wrocilem z urlopu goly i wesoly..... :rolleyes: ,.... pozdro dla wszystkich :notworthy:

Opublikowano

Wiem jak to jest po urlopie :confused4:.Fajnie byłoby się z wami spotkać :drunk:

Opublikowano

Wielka szkoda - teraz właśnie jest świetna okazja na ponowne spotkanie. Zlot będzie duży - co najmniej 30 samochodów, 50 osób + , własny parking i sala itp. Może jednak ?

Opublikowano

andrzej wiec nie jedziesz sam bo z przyjemnosca bym sie zabral ?

Opublikowano

Nie ma problemu . Zadzwoń do mnie jakoś musimy się spotkać. Mój numer 07821027664.[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 22:25_________________________________________________Wróciłem ze zlotu w Bristol / Portishead który organizował Audi-Maniacs. Mogę powiedzieć tylko tyle że była to super impra :good: Szkoda że nie mogliście jechać :(.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że nie mogliście jechać :(.

a masz jakieś fotki? :naughty:
Opublikowano

Andrzej bardzo cieszę się, że przyjąłeś zaproszenie i przyjechałeś. Szkoda, że nie spędziliśmy razem więcej czasu - sam widziałeś, że nawet ciężko było znaleść chwilkę, aby strzelić kilicha :) Ale wierzę, że następny Zlot, które będzie planowany na sierpień będzie nasz - i mam nadzieję, że z Tobą przyjedzie znowu Władek, zapakuje się Domjenick i reszta ekstra ekipy A4 !!! Jesteśmy za tym, aby znowu być razem, czyli Audi Klub bez podziałów. Tak jak to było na najlepszym Zlocie u Albinka w Bradford :)

Pozdrawiam

ps. Jak juz chłopaki dadzą filmy i fotexy to podam linki.

ps.2 k***a ciągle jestem pijany ..... a w funkcjon room-ie jeszcze flaszki sie walają (niektóre w połowie w %) :)

ps.3 Znalazł się mój telefon - żona mi go schowała i ciągle nie odzywa się do mnie ![br]Dopisany: 08 Maj 2011, 21:26_________________________________________________Bez cenzury !!! :evil:

https://picasaweb.google.com/108443584979805971437/ZlotBristol080511?authkey=Gv1sRgCO_X6JXAsPr3MQ#

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2037817472059.126816.1442923064&l=a7682bf412

https://picasaweb.google.com/djzygi/Zlot_Bristol#

Oraz link do forum Audi Maniacs z tematem: http://autka.biz/viewtopic.php?p=10372#10372

(aby go odczytać trzeba być zalogowany - ludziska logujcie się i integrujemy się i jest juz temat organizacji letniego Zlotu !!! Robimy to razem ? !!!

Opublikowano

Paweł raz jeszcze dzięki :notworthy:. Bawiłem się naprawdę wyśmienicie.Atmosfera była wspaniała.Atrakcją była walka na lasery. Pierwszy raz w to grałem.Wykańczająca fizycznie walka :naughty:.Dobrze że bezbolesna :polew:.Sam będę namawiał na następny zlot wszystkich kolegów, mimo tego że zabawa była na 100% to jakby byli wszyscy to byłobaby na 200%.To była zabawa samych swoich. Nie było czegoś takiego bo Ty z A4 a my z A-M.Zresztą skąd się wzieliśmy ??? z zamiłowania do AUDI :>.Musimy znowu wszyscy razem się spotykać , będzie SUPER !!!

Opublikowano

chlopaki widze ze dobrze sie bawiliscie :good: nastepnym razem napewno przyjade..... pozdro dla calej ekipy :hi: