Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zerkajcie czasmi na wydarzenia na audi-maniacs.com - teraz szykuje się zlot około 22-23.10 czy cos w tych okolicach - w Barton Upon Trent/Derby. Ja mam pecha, bo już drugi Zlot organizowany jest, kiedy jest przerwa w szkole i mozliwość zabrania cóki do PL. Osobiście zapraszam niedługo na Castle Combe Circut (około 30 km od Bristolu, mozna dojechać od M4) na 08.10.2011 - International Audi Driver - mega za***ista całodzienna impreza Audi. Z naszego klubu jest już około 15 aut. Od rana do końca na torze wyścigi grupy VAG, wszystkie mozliwe RS-y, oczywiście R8 V10 na czele,spora grupa aut dowożona na lawetach poniewaz robione sia specjalnie na wyścigi. Na terenie imprezy mozna podziwać wszystko, co Ingolstad wypuściło na ulice i tory. Gruba coroczna impreza.

pozdr.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tu ciągle cicho....

Wszyscy na audi-maniacs?

A funt po 5.10 :good:

domjenick :wink4:, a może by tak kłódkę powiesić na tym temacie :decayed:

Opublikowano

Kłódkę a to niby czemu :shocked: jak się nic nie dzieje to nikt nic nie pisze. Każdy odrabia wakacje :polew:. A to że funciok dobrze stoi to tylko chwalić :notworthy:

Opublikowano

Albinek tu nie ma co sie urabiać i odrabiać, bo i tak nas drugi kryzys czeka :cool1:

Myślałem ze tylko ja tu jeszcze zaglądam

pozdrawiam :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Nie tylko Ty kolego tutaj zaglądasz , ja czuwam :good: . Nie istotne kto i gdzie organizuje zloty , istotne jest to że spotykają się tam miłośnicy AUDI.

Opublikowano

ja sie przeprowadzilem - south west teraz wiec mamy troszke daleko. ;) Wiec dlatego cicho siedze. :cool1:

Wczesniej bylem 6 lat w yorkshire ...

Opublikowano

W sobotę Audi Maniacs szaleją na Castle Combe Circut na International Audi Driver a dzień wcześniej spora grupa twardzieli integruje sie u mnie w Pubie i śpi - Albinek wiesz gdzie :) Może spontan i przyjedziesz ? Temat na AM.

pozdr.

Opublikowano
  • Autor

Nie tylko Ty kolego tutaj zaglądasz , ja czuwam :good: .

ja też tutaj zaglądam :gwizdanie: a kryzys powstał,wraz z brakiem czasu i odległością,jak nas dzieli-większość się spotyka w okolicach Londynu,bo siłą rzeczy-jest Ich tam więcej :confused4: więc żeby się spotkać-potrzeba miejsca gdzieś po środku...a wtedy niektórym będzie i tak za daleko,lub nie będą mieli w tym czasie wolnego dnia ,lub dwóch i kółko się zamyka... z "regionalnymi" szkockimi-tez nie wyszło,bo mało jest Fanów A4 w Szkocji...jest wielu zarejestrowanych,ale w większości tylko po to,by zdobyć info ,bo wystąpił problem w aucie,jakim w danym czasie się poruszają...
Opublikowano

Hejka - mam pytanko do "angoli" :kox:

Zna ktos tutaj jakies miejscowki - dobre duuze szroty z duza iloscia audiczek?

Czaje sie na przedni zderzak S-line do B6 albo chociaz dolna część.

Na ebayu sa jakies szmaciane podrobki dolnego spojlera albo same zderzaki z b7/b8

...... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

u mnie to musisz być na szrocie cały czas,żeby coś wyrwać,jesli chodzi o nowsze auta-takie rzeczy, jak zdeżaki,czy lusterka-odkręcane są w pierwszej kolejności i właściciel szrotu n ebayu to wystawia,kiedyś podjechałem na szrot i stała A3 w cabrio i Q7-obydwie lekko puknięte,właściwie,to nawet nie wiem,czemu tam były-nawet podejść do nich ze śrubokrętem nie można było...

Opublikowano

Tez mi sie tak wlasnie zdawalo. Ciezko cos ze szrota zlowic, nie ma nic a jak jest to wszystko juz ogolocone.

Tylko ebay :> Albo zakup z aso dolnej dokladki i rezanko do standardowego zderzaka. Ale wolalbym caly ori.

Opublikowano
  • Autor

na szrocie, to chyab tylko ze starych aut można coś wydłubać-nowe-niestety, ale nawet złom jest dochodowym interesem...

Opublikowano

ale 8mio czy 9cio letnie audi a4 b6 chyba nie jest nowym autem, zato bardzo widocznie cenionym moze i nawet bardziej niz beemka 3jka z tamtych lat.

:)[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 22:20_________________________________________________Aaa przypomniala mi sie jedna anegdotka. Znajomy kupil sobie golfa 4 R32 z pol roku temu z ori xenonami. Z pol roku temu to bylo. Pojechal do Polski na tydzien, zostawil auto pod domem na ulicy wstaje rano idzie do fury a tam nie ma zaslepek od spryskow i dysz. Niezle nie? :naughty:

Opublikowano

w polsce wszystko mozliwe :decayed: do mnie dzisiaj moj mechanik z polski przylatuje czyt. tata :kox::decayed: bede grzebal podswietlane nawiewy i moze cos jeszcze :evil:

Opublikowano
  • Autor

to się pochwal, jak skończycie... :wink4:

Opublikowano

A4 B6 to o niebo lepsze auto niż BMW E46. Takiej porażki motoryzacyjnej BMW chyba wcześniej nigdy nie zaliczyło. Potem (era nowożytna) było więcej wpadek, typu klapki kolektorów niszczące totalnie silniki, 2.0 D większe nieporozumienie od 2.0 TDI jeśli chodzi o powazne i kosztowne usterki. Po za ładnym wyglądem (czyt. rasowe sportowe) reszta to kupa awaryjnego złomu z mega długą listą rzeczy do zrobienia. Jak ktos nie wierzy to mogę wyłożyć sprawę. Choć to przeciez nie forum BMW :tongue4:

ps. Nie wiem, czy ktoś z was zwrócił uwagę, że B6 chodzi drożej niż E46 w tych samych rocznikach, ale hard corem jest cena M3 v. RS4 - Audi jest dwa razy droższe ? Jak myślicie - dlaczego ? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Audi jest dwa razy droższe ? Jak myślicie - dlaczego ? :gwizdanie:

bo jest lepsze :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::wink4:
Opublikowano

bo jest lepsze

nic dodac nic ujac :decayed:

Opublikowano

Nie wiem czym jest to spowodowane ale nigdy nie lubiłem ten marki BMW.

Opublikowano

O mały włos nie kupiłem beemy 520 z 2005, za namową dziewczyny :evil: