Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A dziekuje bardzo. A co do tego Hmmm no to faktycznie sprzedalem BMW a kupilem A4 :evil:

poka foty jakieś :naughty: :naughty: :naughty::wink4:
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 178,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A dziekuje bardzo. A co do tego Hmmm no to faktycznie sprzedalem BMW a kupilem A4 :evil:

Kupiles a4 czy ereske bo to nie to samo :gwizdanie:
Opublikowano

Karoseria od A4 a pod nia no troche inaczej wyglada.... no niech bedzie RS4 B7 Avant , Czarny w pakiecie Black Edition, 63tys mil fotele sport + kiera Sport (scieta z dolu) :evil: Fotki jak bede mial chwile to zrobie i wstawie. Ogolnie auto naprawde ok chociaz myslalem ze bedzie wieksze w srodku ciezko jest sie przestawic z BMW E60 :wink4:

Opublikowano

Tak więc początek roku i dwa prezenty od życia , gratuluje !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziekuje. Oby taki caly rok :good:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 11:45_________________________________________________http://autka.biz/viewtopic.php?f=36&t=1546

To jest link do filmlikow nagranych wczoraj z powrotu z Luton do Londka moim RS na letnich oponach. Mina wlascicieli BMW i Mercedesow .... BEZCENNA !!!!

Opublikowano

Ja tak mialem w tamtym roku :decayed: jedyna buda moja ktora spod domu wyjechala :kox: no ale nie powiem ladny ten rsik :evil:

w weekend nowe aluski kupilem, teraz tylko na kapcie poluje i zakladam :naughty:

Opublikowano

Audi ponad wszystko !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie organizujemy jakiś spocik ? :gwizdanie: ostatnio ładna pogoda,temp. w granicach 10 stopni, 11 Marca jest mały zlocik niedaleko Telford Ultimate Dubs 2012 (http://www.ultimate-dubs.co.uk/home.html),może ktoś reflektuje ?

Opublikowano

ja bym chetnie na spota sie wybral, zanim strace prawko :D

Opublikowano
  • Autor

a gdzie to jest?

Opublikowano

The International Centre, Telford

St. Quentin Gate

Telford, Shropshire

TF3 4JH

Opublikowano
  • Autor

ponad 400km ode mnie-nieźle :gwizdanie:

Opublikowano

od Ciebie 400 km ode mnie 422 mile :gwizdanie:

[br]Dopisany: 20-02-2012, 12:32:24_________________________________________________wogole z tego telford czekam na certyfikat co kurs ostatnio robilem, ma mnadzieje ze przyjdzie przed sprawa, prawnik mowi lze zawsze cos moze pomoc, kurs na bezpieczna i oszczedna jazde

Opublikowano

nie miało też gdzie was wywiać :D a ty andrei to chyba z Polski byś jechał hehe :polew:

szkoda bo dość fajna impreza sie kroi :gwizdanie:

Opublikowano

domjenick bedziesz jechal ?[br]Dopisany: 20-02-2012, 17:39:50_________________________________________________jesli 9 marca nie straca prawka to na 90% pojade, jesli jeszcze uzbiera sie kilka osob oczywiscie

Opublikowano
  • Autor

domjenick bedziesz jechal ?[br]Dopisany: 20-02-2012, 17:39:50_________________________________________________jesli 9 marca nie straca prawka to na 90% pojade, jesli jeszcze uzbiera sie kilka osob oczywiscie

nie no coś Ty :wink4: za duży wydatek, szczególnie, ze niedługo do Pl jadę...
Opublikowano

domjenick a kiedy się wybierasz ? :naughty: ja też chcę jechać,tak myślę że w marcu,najpóźniej w kwietniu... czekam aż pogoda się ustabilizuje w PL :)

Opublikowano
  • Autor

domjenick a kiedy się wybierasz ? :naughty: ja też chcę jechać,tak myślę że w marcu,najpóźniej w kwietniu... czekam aż pogoda się ustabilizuje w PL :)

31 marca i po Świętach wracam :wink4:
Opublikowano

Ja zawijam do pl w czerwcu bo trzeba przegląd zrobic :decayed:

Opublikowano

ja tez jakoś tak się wybieram,bo przegląd do 30 kwietnia :gwizdanie: