Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

comprehencive jest w tej samej cenie co reszta-nie opłaca się brać tylko trzeciej części, bo nie dość, że koszta takie same-to jeszcze nic nie dostaniesz w razie jak by co:wink: sprawdź sobie jeszcze tu http://www.confused.com/

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jak kupiłem tu pierwszą furkę parę lat temu to jeździłem przez prawie dwa lata na tym fire theft i płaciłem 40f mniej niz za comprehensiv , więc róznica jest spora. Na to ile płacisz składa się dużo czynników , nie tylko jaki masz samochód czy ile masz lat ale także pod jakim stoi adresem , jaka dzielnica , czy jest garaż , ile masz lat zniżek , ile lat masz prawo jazdy no i ile wrazie czego wyłożysz ze swojej kieszeni na pokrycie szkód .

---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ----------

comprehencive jest w tej samej cenie co reszta-nie opłaca się brać tylko trzeciej części, bo nie dość, że koszta takie same-to jeszcze nic nie dostaniesz w razie jak by co:wink: sprawdź sobie jeszcze tu http://www.confused.com/

Ja wcale tu nie pisze o tej trzeciej części bo za nią płaci sie tyle samo a nawet więcej niz za full tylko mi chodzi o tą drugą gdzie ubezpieczasz samochód od kradzieży i pożaru no możesz sobie jeszcze wybrac jak chcesz brakedown albo windows cover

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

dotarłem do domu:decayed:

gdzies ty sie podziewal:decayed:

a no i mam pytanie do wszystkich zgromadzonych, jak braliscie auto pierwszy raz tutaj ja mlody jestem 23 lata mysle w koncu o angliku ale... drogo:facepalm: gdzie patrzyc najlepiej i najtaniej za insurancem ?? jakies polecacie strony czy cos bo te admiraly za polo 2003 chca 2,2t:facepalm:

daj numer rejestracyjny bryczki którą chcesz ubezpieczyć to zaraz coś wyszukamy

Opublikowano

Na autka rożne patrzę nie wiem chyba jeszcze wstrzymam sie z kupnem tutaj auta bo tyle płacić to masakra i do tego kisic sie w jakimś polo:facepalm:

Opublikowano

U mnie w pracy jest taki młody anglik , zdał prawo jazdy ze trzy miechy temu i nie ma jeszcze 19 lat , kupił sobie starego nissana micrę z silnikiem 1.0 i płaci za miesiąc 260f , każdy inny samochód jaki patrzał wychodziło mu ponad 300f, ja to bym sie chyba pochlastał jak bym miał tyle płacić .

Opublikowano
  • Autor

właśnie sprawdzałem na moim aucie- third party only 832 f

third party fire&theft 534 f

comprehensive- 461 f

a breakedown możesz wykupić za 15 funtów rocznie np w Kwik-fitt -ja takie mam i całą Europę mam pokrytą, oczywiście ceny u Buszka będą inne,

Opublikowano
właśnie sprawdzałem na moim aucie- third party only 832 f

third party fire&theft 534 f

comprehensive- 461 f

a breakedown możesz wykupić za 15 funtów rocznie np w Kwik-fitt -ja takie mam i całą Europę mam pokrytą, oczywiście ceny u Buszka będą inne,

Ja napisałem jaka jest sytuacja do 25 roku życia , bo później ceny diametralnie sie zmieniają . Ty jak widzę masz już ponad 30 i na pewno zniżki za prawko i bezwypadkową jazdę masz ponad 10 letnie więc nie ma co porównywac tego z sytuacją Buszka . Ja płacę 58f za miesiąc za comprehensiv i mniej już się nie da .

Opublikowano
  • Autor

mam 4 lata zniżek i do tego żonę, ujętą w polisie, która ma prawko od 2 lat, dzieci poniżej 16 roku życia, co też skutkuje zwyżką opłat, a na audi teraz płacę bez zniżek bo wszystkie zniżki mam na Tourana, więc zaczynam od zera na drugie auto, obecnie płacę na Tourana coś 35F miesięcznie a na Audi 106 f miesięcznie

Opublikowano

Ja mam prawko od 18tki także trochę już jest No i 2 lata zniżek ale w pl jakieś szanse by mieć je tutaj? Zawsze to cos:grin:

Opublikowano
  • Autor

no pewnie, że możesz przenieść:wink:

Opublikowano

To jakie papierki potrzebne ?? Akurat lecę do pl za dwa dni to bym może oogarnął:naughty:

Opublikowano

Tylko wez to pod uwage ze niektore ubezpieczalnie nieakceptuja znizek z polski.

ALe jak co musisz miec orginal i przetlumaczony przez tlumacza przysieglego na angielski.

Opublikowano
  • Autor

no to wybierasz taką, która akceptuje

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

To jakie papierki potrzebne ?? Akurat lecę do pl za dwa dni to bym może oogarnął:naughty:

zadzwoń do byle jakiej ubezpieczalni i zapytaj sie, co potrzeba do przeniesienia zniżek z Pl:wink:

Opublikowano
Tylko wez to pod uwage ze niektore ubezpieczalnie nieakceptuja znizek z polski.

ALe jak co musisz miec orginal i przetlumaczony przez tlumacza przysieglego na angielski.

Potwierdzam , mój kumpel nie dawno ubezpieczał samochód na ojca który miał 60% zniżek z Polandu i musieli mieć przetłumaczony oryginalny dokument potwierdzający że posiada takie zniżki . Tylko nie wiem czy musiał to tłumaczyć przysięgły tłumacz

Opublikowano
  • Autor

naq pewno mozna przenosić zniżki, tylko nie wiem dokładnie, co trzeba tłumaczyć:wink:

Opublikowano

A tak z innej beczki , słyszeliście może o takiej stronce

http://www.copart.co.uk/c2/27158661

Zarejestrowałem się już teraz musze jeszcze wysłac kopie dowodu osobistego i prawa jazdy , jakieś tam oryginały rachunków i wpłacić 50F . Macie może jakiegoś znajomego który się w to bawi ?

Oglądam samochody i motory od paru tygodni i powiem że nie raz można całkiem fajną furkę wychaczyć , pod reperowac i puścić dalej :)

Opublikowano

W sumie dziewczyny mama jest ubezpieczycielem :decayed: Także może zalatwie wszystko u niej co i jak zobaczymy

Opublikowano

Co do coparta powiem ci ze kiedys byly dobre ceny teraz chyba tam sztucznie podbijaja:/// niektore auta ida pukniete za taka cene co calaka mozna kupic:/ i najlepiej jechac na plac pierw obczaic bo czesto gesto sa ukryte wady ktorych nie ma na zjeciach i opisie a musisz juz go wziasc jak obstawisz. Wiec mozesz niezle wtopic

A co do ubezpieczen to ja tez mialem polskie znizki tlumaczone u przysieglego

Opublikowano

Co do coparta to takie kupowanie kota w worku.

Kumpel na 4 motocykle co tam kupil 1 nadawal sie na skip takze "ryzyk fizyk" jak to mowia bo niemozesz zobaczyc auta dopoki go niekupisz.

Opublikowano

Nie mysle tu wcale o jakimś masowym kupowaniu , tylko tak może jedną furkę na miesiąc albo dwa . Do tej pory kupowałem takie spares-repair na Ebayu głównie z grupy VW ,cos tam w nich grzebałem , doprowadzałem do stanu używalności i puszczałem dalej , ale od jakiegos czasu nie ma nic ciekawego albo wszystko wykupują litwini :kwasny: .

Opublikowano

Dobre by dorwac s4 b5 na części do siebie :decayed: