Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna je ogladac przed aukcja:):) na placu gdzie stoja tylko gdy jestes zalogowany:):) moj znajomy kupil niby calaki ale bez kluczyka wiec sprawdzic nie mogl. pisalo ze po kradziezy a co sie okazalo po dorobieniu kluczykow ze silniki nie dzialaja:):) hahahah wiec jak kolega napisal kupowanie kota w worku

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale wyrwać jakąś bogatszą wersję s-line albo s4 :naughty: na przekadkę do siebie to zawsze się opyla , nawet bitego na części za jakąś małą kaskę .

Opublikowano
  • Autor
No ale wyrwać jakąś bogatszą wersję s-line albo s4 :naughty: na przekadkę do siebie to zawsze się opyla , nawet bitego na części za jakąś małą kaskę .

weź pod uwagę to, że nie będziesz jedynym, który chce tanio wyrwać fajne auto na części i tutaj się kończy "okazja" a zaczyna kalkulacja, czy nie lepiej kupić takie auto i ze swojego coś tam przełożyć, bo auta na "copart'cie" nadające się do naprawy w domowym zaciszu- kosztują spore pieniądze, nieraz graniczące z cenami aut bezwypadkowych, ale z dużym przebiegiem...

Opublikowano

Szwagier ma garaż na trzy samochody z wulkanizacją + podnośnik hydrauliczny i jeden mniejszy garaż do malowania (chociaż pomieszczenie nie jest do tego przystosowane ale daje rade) do tego auto laweta + laweta , więc robota nie jest w domowym zaciszu ale profesjonalnym warsztatem tego nie można nazwać . Pomagam mu w kupowaniu i reperowaniu autek i puszczamy je dalej za większą kaske , raz z większym zyskiem , raz z mniejszym ale coś tam zawsze jest :wink: . Można powiedzieć ze to takie moje hobby po pracy albo w dni wolne , bo w domu raczej ciężko mi usiedzieć . O tym coparcie czytałem wiele opinii na necie i dobrych i złych ale mimo wszystko i tak dużo ludzi tam kupuje . A to że można kupic kota w worku to sam wiem bo nie raz byłem na takiej aukcji na żywo gdzie nawet się nie można samochodem przejechać . Samochód jest uruchamiany 10 minut przed aukcja , każdy ma chwile na oblukanie co i jak i autko wjeżdża na podest i zaczyna się licytacja . Nie raz widziałem jak samochody wyjeżdżały tylko z placu i stały przy drodze bo coś nagle sie zjebało . Mój szwagier jednego razu kupił Mercedesa Vito bardzo okazyjnie i dopiero jak przyjechał do domu i chciał cofnąć do garażu to okazało sie że nie ma wstecznego. Nigdy niczego nie można byc pewnym a nawet jak się kupi jakiegoś bubla to zawsze można rozebrać auto na części a reszte czyli ramę sprzedac na złom .

Wysłałem już dokumenty , zobaczymy co bedzie :wink:

Opublikowano
  • Autor

jeśli masz miejsce-to tak, można coś upolować, ale jeśli ktoś ma tylko miejsce na parkingu i to jeśli przyjedzie szybciej-można zapomnieć o takich "strzałach" :wink:

Opublikowano

Co tam słychać? Ja właśnie z pl przylecialem rano mazda 323, powiem wam ze diesla nie kupię nigdy Japonca. Toc to masakra głośne i brzydkie w sśrodku:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

co tu słychać?

Opublikowano

Vaga mi zalatw bo nie wiem skąd pełnego wziąć mam tylko triala:facepalm::decayed:

Opublikowano
  • Autor

jakiego chcesz?tylko program, czy kabel też?

Opublikowano

Kabel mam potrzebny najlepiej vag com 409:decayed:

Opublikowano
  • Autor

a do jakiego auta potrzebujesz?, bo 409 to kicha, ja używałem do diagnozy B6 312 i jest ok:wink:

Opublikowano

Do swojej b5:wink:

Opublikowano
  • Autor

no to daj mi maila na PW i Ci wyśle, co potrzeba- jak masz kabel:wink:

Opublikowano

Jak cos służę pomocą /neasden nw2 Londyn/ jakby ktoś chciał vaga podpiac umiem błędy sprawdzić i skasować co do logow jeszcze ćwicze :kox:

Opublikowano
  • Autor

moje audi zmieniło właściciela...

Opublikowano
moje audi zmieniło właściciela...

Łyknal bym je ale za drogi jeszcze insurance dla mnie na Anglika:decayed: czyli teraz latasz vw o ile pamietam:decayed: czy cos innego wpadło w rece:kox:

Opublikowano
  • Autor

Touranem śmigam, miałem oferty na zamianę seata leona cuprę, forda focusa i mercedesa c270, ale po co mi teraz drugie auto?:wink: jeszcze kupie audi:slina:

Opublikowano

Właśnie myślałem nad leonem cupra r żeby swój sprzedać i w pl kupić sobie:kox:

Opublikowano

...trochę lipa żeby Moder forum Audi nie miał Audi :whistling::wink:

Opublikowano
  • Autor
...trochę lipa żeby Moder forum Audi nie miał Audi :whistling::wink:

jest nas dwóch, jeżdżących Touranami:decayed::wink: a w sercu zawsze A4 jest:naughty:

z resztą poszła chyba w dobre ręce, bo chłopak jechał po nią półtorej godziny w jedną stronę,bo pracuje gdzieś "blisko", a ogólnie mieszka 350 mil ode mnie-więc zależało mu na tym właśnie aucie:whistling: wie wszystko na temat auta, więc oboje zrobiliśmy dobry interes...