Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to moze zacznijmy rozmawiac o konkretnej dacie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie w lipcu kazdy weekend pasuje, ale najbardziej poczatek.

Opublikowano

ja tez moge sie podpasic pod reszte,wiec czekam na konkretne daty........ :naughty:

Opublikowano
  • Autor

i mnie pasuje poczatek,bo na poczatku sierpnia wale do Niemiec,a potem do PL :wink4:

Opublikowano

to moze ja w takim razie zaproponuje date i zobaczymy co z tego bedzie. 11 Lipiec 2009 - spot w Leeds. Co Wy na to?

Opublikowano
  • Autor

mi pasuje,ale godzina popolodniowa,a nawet wieczorna powiedzialbym (ok 17\18)

Opublikowano

wiec 11 lipca tyle ze popoludniem i nie w Leed tylko w Bradford polaczone z noclegiem i jakims grilowaniem no i oczywiscie czyms "bez"alkoholowym :D

Opublikowano
  • Autor

wiec 11 lipca tyle ze popoludniem i nie w Leed tylko w Bradford polaczone z noclegiem i jakims grilowaniem no i oczywiscie czyms "bez"alkoholowym :D

spot w Leeds,a potem,jak ktos chce,to na noc mozna zostac-ja niestety nie bede mogl zostac na noc,bo moja zona pracuje kazde weekendy na rano,wiec ja zostaje z dzieciakami,dwoch nie wezme,a jechac z dziecmi na popijawke-nie pisze sie na taka impreze :gwizdanie:-ani wypic,ani pogadac...a tak przy okazji-dzieki za fotki doszly i zaraz je dorzuce... :wink4:
Opublikowano

Domjenick czy Ty znasz sie troche na automatach bo mam maly problem ewentualnie polec mi kogos do kogo sie odezwac :)

Opublikowano

11 Lipca i dla mnie jest ok.Propozycja Domienicka jest słuszna .Kto będzie miał ochote to zostanie. Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.

Opublikowano
  • Autor

33048b37f64363bcm.jpg b8451201d4d2b202m.jpg 0e9d36074ee061b1m.jpg e35e13507b78a14dm.jpg 01ac908fc7f7b249m.jpg

szkoda ,ze w srodku nie robiles :wink4

Domjenick czy Ty znasz sie troche na automatach bo mam maly problem ewentualnie polec mi kogos do kogo sie odezwac :)

jedyny automat,na jakim sie znam,to kalasznikow :tongue4:,a co tam sie narobilo?
Opublikowano

male problemy ale chyba najpierw zajrze do poziomu oleju juz mi Albinek wyslal linka do tematu ktory byl poruszany i opisane jest jak sie sprawdza itp :) zobaczymy co sie tam dzieje najwyzej podjade do Albinka i sprawdzimy to razem :)

Opublikowano

mi 11 lipca tez pasuje,a ile za nocleg trzeba szykowac? :drunk:

Opublikowano
  • Autor

Albinek zalatwi Ci u ziomkow z Kurdystanu,to bedzie tanio,i auto Ci jeszcze zchipuja,a na koniec z nimi bedziesz pil i bedzie awantura,wiec po zadymie ,rozejdzie sie po kosciach i bedzie gratis :tongue4::polew:

Opublikowano

Jedyne co moge im załatwić to znaczy tym o innej barwie to wyjazd do rodzinnych stron ,w skrzynce.Ten z którym byłem na spocie się z nimi wafluje i to on jest ich miłośnikiem.Ja na sam ich głos dostaje szału :ranting1: :ranting1: :ranting1:. Podjade dzisiaj do hotelu i zapytam o ceny .Na reklamie przed hotelem jest cena 35 fuli ,sprawdze to.Domienick nie prowokuj łącząc mnie z tą zarazą swiatową :rant:

Opublikowano
  • Autor

nie prowokuj łącząc mnie z tą zarazą swiatową :rant:

:polew: :polew: :polew::wink4::tongue4:

zapomnialem o tym :gwizdanie:

Opublikowano

Pokój dwuosobowy kosztuje 33 funty za dodatkowe 3 fule na osobe można zjeść śniadanie.

Opublikowano

no to spoko ja bym sie pisal na ten hotelik,co do poprzedniego tematu to sie wole niewypowiadac............... :decayed:

ALBINEK dzieki za fatyge.... :hi:

Opublikowano

Jak chcesz to mogę zarezerwować Ci ten pokój albo możesz zrobić to sam ,podaje linka do tego hotelu jakby jeszcze ktoś był zainteresowany.http://www.accorhotels.com/pl/hotel-6364-etap-hotel-etap-hotel-bradford/index.shtml Hotel jest prawie w centrum miasta .

Opublikowano

no to spoko mam nadzieje ze jak sie napijemy to znajde pozniej ten hotelik........... :polew: