Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

http://www.a4-klub.pl/smf/spocik_w_ie_dublin_phoenix_park_godz_1500_pod_zoo-t20185.0.html

http://www.a4-klub.pl/smf/cork_irlandia_byl_by_ktos_chetny_na_spocik_w_naszej_pieknej_miescinie-t31960.0.html

tutaj wkleilem ci linka do spotow Irlandzkich,jak do nas masz za daleko,to moze tam... :wink4:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 21:59_________________________________________________ tutaj jest link do tego pensjonaciku,o ktorym wspominalem

http://uk.geocities.com/[email protected]/index.html

:wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajnie fajnie i miejsce na grila by bylo......... :)

Opublikowano
  • Autor

...i do morza pare minut, i do sklepow... :drunk:

Opublikowano

Ja mam w sumie jakies 130 mil od siebie do tego miejsca. A samo miejsce jest swietne tylko teraz trza sie dogadac kiedy :]

Opublikowano
  • Autor

ja bede jechal do polski w sierpniu wiec moznaby cos wymyslic w lipcu,wiec ja powiem tak-niech kazdy,kto chce przyjechac,pomysli,czy moze,bo jesli bedzie wieksza grupa osob-musze o tym wiedziec jak najszybciej,bo pewnie trzeba bedzie zabookowac termin

Opublikowano

tak sobie czytam i mysle, ze moze ja tez bym sie pojawil ale dla mnie to prawie 300 mil wiec troche jest...aczkolwiek fajne miejsce na grilla :)

Opublikowano
  • Autor

no to pomyslmy ile osob byloby chetnych i wtedy zaczne dzialac,bo jesli bedziemy wiedziec ilu jest chetnych-bedzie wiadomo jakie mniej wiecej koszty tego beda... :wink4:

Opublikowano

Witam ponownie w swiecie zywych :) Dominik ja jestem za jak tylko moja Pani bedzie wiedziala jak pracuje to napisze jak termin dla nas by odpowiadal :) a propo grilla moge przywiezc bo mam na zbyciu i za bardzo nie mam gdzie go teraz uzyc :/ (mala przeprowadzka do centrum miasta) takze odezwe sie aaaaa i jak juz bede mial neta to wysle Ci reszte zdjec pozdro dla reszty :)

Opublikowano
  • Autor

ja mysle,ze lipiec bedzie ok,jeszcze tylko jakos podjade do tego pensjonatu i zapytam mniejwiecej w jakich terminach maja wolny weekend,bo jak pracowalem u Nich,to wakacyjny czas mieli zabookowane miejsca z wyprzedzeniami-info sie pojawi... :wink4:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 12:12_________________________________________________dzieki uprzejmosci jednego z Adminow-lukaszar,mam mozliwosc moderowania tego watka,co ulatwi pokazywanie info w pierwszym watku,wiec miejsca spotkan,mapki itp,beda tam :wink4:

Opublikowano

witom wszystkich ja tesz sie pisze na zlocik chcial bym wiedziec tylko

miejsce date i godz. :good:

Opublikowano

Może być Manchester ,Leeds, ja mieszkam w Bradford więc mam niedaleko.Ostatniego spota mieliśmy w Leeds przy Polskim klubie .Można tam posiedzieć ,pogadać ,zjeść .Domienick wie o tym najlepiej wyszło to z jego propozycji. Miejsce było Ok.Chętnych było 15 -tu bo tyle było głosów ale pojawiło się tylko nas czterech.Ja jestem za więc jest nas 4.

Opublikowano
  • Autor

w pierwszym watku przedstawilem propozycje miejsc spotkan ,a ze zdania ,co do miejsc,sa rozbiezne-jest ankieta i mozna zaglosowac

zaproponowalem termin spotkania na lipiec,moznaby w tym samym czasie,co Letni Zlot,ale wszystko mozna jeszcze dokladnie ustalic,tak,zeby kazdemu pasowalo-jesli chodzi o jakas inna propozycje miejsca-napiszcie,zmodyfikujemy pierwszy watek i dodamy do ankiety :wink4:

Opublikowano

No jasne może wpadne ale w pierwszej połowie lipca ja i moja niunia planujemy wypad do Polski hehehe!!! :)

Opublikowano
  • Autor

zawsze mozemy sie spotkac w innym terminie-dostosujemy termin tak,zeby kazdemu pasowalo :wink4:

Opublikowano

Jestem otwarty na wszelkie propozycje,czekam jak to się rozwinie.Po ostatnim spotkaniu mam miłe wrażenia.Poznałem fajnych ludzi którzy mają pasje.Dominik,Artur,Krystian pozdrawiam!!!.Chętnie sie z wami spotkam ponownie i poznam następnych pasjonatów.Pozdrowienia dla waszych pań!!!.

Opublikowano
  • Autor

Andrzej,a co z miejscowka kolo Was? moze i to dolaczylibysmy do ankiety...podczas trwania ankiety,bedzie wiadomo ilu jest chetnych na spota jednodniowego,jak w Leeds,a ilu byloby chetnych na spota z noclegiem,posiadajac te wiedze-wiemy,czy warto rozpoczynac rozmowe na temat bookowania miejsc...

zapraszam do ankiety-oddajac glos,wiemy gdzie sie zobaczymy...

ja na razie sie powstrzymam od glosu,bo jesli bedzie Leeds-mi pasuje,bo i tak pojade,a jesli bedzie kolo mnie-to i tak ja sie wszystkim bede musial zajac :wink4:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 23:57_________________________________________________widze,ze juz trzy glosy oddane-fajnie by bylo ,jakby bylo wiadomo,kto ,oprucz mnie chce tam jechac... :naughty:

Opublikowano

mnie bardziej pasuje Leeds (juz zaglosowalem), z prostej przyczyny...jest blizej. Lipiec jak najbardziej pasuje :)

Opublikowano
  • Autor

no i o to chodzi-ja bede na pewno,szkopek raczej tez,lysaglaca tez sie pojawi,Albinek z Krystianem(moze przytaszczy swoja A6 :cool1:) takze maja blisko,osobiscie wysylam kazdemu,nowemu uzytkownikowi Forum PW o tym watku (razem31 wiadomosci juz wyslanych,na biezaco monitoruje dzial Newbe :przebiegly:) wiec kazdy "nowy" w Anglii wie,ze takie spotkania istnieja-otwarta sprawa pozostaje,czy beda chcieli sie spotkac :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

A może coś na południu anglii :gwizdanie: byśmy zorganizowali :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

pewnie,ze mozna-wcale nie jest powiedziane,ze wszyscy musza sie pojawic,komu bedzie blisko-pojedzie :wink4::naughty: w Twojej czesci tez jest duzo bywalcow naszego Forum...