Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to do jutra koledzy.... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spotkanie się odbyło szkoda tylko że tyle ludzi się oferowało że będzie a nie pokazali się.Ciesze się ze mogłem poznać tych którzy byli.Naprawde mieli do przejechania kawał drogi i byli a ci co mieli rzut beretem nie pokazali się.Ciesze się ze was poznałem licze że teraz będziemy mieli większy i częstszy kontakt.Pozdro dla Domjenick ,Szkopek ,Lysaglaca .

Opublikowano

no fajnie bylo :good: tylko nastepnym razem trzeba bedzie to lepiej zaplanowac...... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

...no i zdjecia ze spota :wink4:

20f2fd48bb21a58am.jpg 2d96b2161acb0e3dm.jpg a13e4e7ae93992a0m.jpg

a tutaj moj synek i zarazem najmlodszy uczestnik spota- Niko -to juz Jego drugi spot :naughty: ...82970481f5aeec71m.jpg

691ae4cc2ecb8eb7m.jpg

ba588a677bf3db4bm.jpg bb2b131f01f1a874m.jpg 29ca42ae68295a5cm.jpg 753980b6c0cdda0em.jpg 6dd76284d9af5095m.jpg b7039fc109a4fcd0m.jpg

...ja juz w domu od godziny,moj synek padl po godzinie jazdy z paczka chipsow w rece :polew: -fajnie bylo sie spotkac... :wink4: jak lysaglaca przesle mi reszte fotek,to je dorzuce :wink4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 01:06_________________________________________________...teraz wale piwka ,a jak mi sie znudza,to pojde spac... :beer1: :drinks:

Opublikowano

Witam kolegow :) dzieki za wczorajszego spota bylo spoko :) razem z Albinkiem myslimy nad nowym miejscem tak aby oddbyl sie spot w nieco dluzszym czasie polaczony razem z grilem ( oczywiscie nie chodzi o grill z auta :P) no i jakimis napojami oczywiscie "bez" alkoholowymi :)

Domjenick uruchomilem kompa ale tylko w trybie awaryjnym i nie moge zrzucic zdjec do kompa bo mi nic nie dziala :/ ale jak tylko podskocze do qmpla to wrzuce Ci na maila.

Jeszcze raz dzieki i miejmy nadzieje ze na nastepny spot przybedzie juz wiecej osob :) pozdro jeszcze raz.

Opublikowano
  • Autor

wczoraj podalem Ci zly numer telefonu :wallbash: co za wstyd...podaje jescze raz-07809 427 255,jak cos ,to dzwon,albo wyslij smsa,dogadamy szczegoly,z reszta jest watek i tu mozna wszystko pisac :wink4:

Opublikowano

spoko juz poprawiam a na nastepny raz prosze po poprawe zeby mi sie to wiecej nie powtorzyla :P hehehehe zartuje pozdro

Opublikowano

no to nastepnym razem bedzie sie dzialo...................... :>

Opublikowano

Szkopek mam nadzieje ze nastepnym razem pochwalisz sie nam swoja nowa Quatro i ze nas nie zawiedziesz?? masz juz na oku jakas??

Opublikowano

jeszcze mi kaski brakuje ale bede polowal na1.8t quattro B6 :evil:

Opublikowano

Nieważne że jeszcze nie masz ,liczą się chęci a na spota przyjeżdżaj.Faktycznie trzeba będzie to zorganizować tak żeby wszystkim było wesoło.Przecież nie wszyscy wezmą drugiego kierowce.

Opublikowano
  • Autor

nastepnym razem moznaby pomyslec cos o jakims noclegu,to i wypic bedzie mozna co nie co... :wink4:

Opublikowano

no to teraz tylko czekac na nastepnego spota ja za jakies dwa miechy powinienem już zmienic auto wiec bede mogl sie pochwalic.... :gwizdanie:

Opublikowano

do tego czasu mysle ze zdazysz wynalezc sobie swoej cudenko i sie przedstawic nia przed nami :) trzymamy kciuki pozdro

Opublikowano

Jak spot w Leeds lub Bradford to mamy miejsce na grila z Kiełbaską i dodatkami,;nocleg hotel pozostaje za 32 fule za dobe.

Opublikowano
  • Autor

Jak spot w Leeds lub Bradford to mamy miejsce na grila z Kiełbaską i dodatkami,;nocleg hotel pozostaje za 32 fule za dobe.

...no...zamieniam sie w sluch... :wink4: Andrzej a macie miejscowke na jakis maly wyscig?,moze maly tor,albo 1/4 :naughty:
Opublikowano

Dominik u nas w bradford siciga sie po miescie :P nie trzeba do tego specjalnych miejsc :)

Opublikowano
  • Autor

po miescie? :naughty: -nie wolno.... :tongue4:

Opublikowano

eeee tam moze u was nie wolno bo u nas wszystko wolno :P zrobimy akcje radar czyt. pozaslaniamy wszystkie i bedziemy latac co Ty na to??

Opublikowano

no to robi sie ciekawie :> to ja moze S-ke powinienem kupic..... :decayed: